få modet

Det Lifepurpose webinar:

Få Modet til at bruge din magi og leve det arbejdsliv der nære DIG 

  • Jeg giver dig min hemmelige opskrift på tryllestøv til at styrke dit MOD 
  • Min metode til at finde ud af HVAD du længes efter og HVORDAN du kan bruge din feminine magi som det aller bedste aktiv i et arbejdsliv der giver dig energi. 
  • De 10 faldgrupper som alt for du IKKE vil falde i fordi det stopper dit eventyr fra at lykkedes. 

Sign op og få guldkornene Mandag den 1. oktober  klokken 20.00

Du sender mig blot din mail og dit navn og så får du plads på Mandag så dit eventyr kan begynde:)! Du får en mail med hvordan vi mødes - for du kan se med fra din mobil og computer - enten fra din stue eller dit yndlingssted i det fri da det foregår online.

Du vil også modtage et par bonus mails over året med guldkorn og tryllestøv der vil styrke dit mod og evne til at leve et liv du elsker. 

Det er særligt for dig som ønsker energien tilbage...

Det er min førsdelsdag i denne uge og derfor giver jeg dig nogle magiske redskaber som jeg ellers kun deler med mine betalte klienter:)! Hvis du vil have fingrene i gotterne og have en skøn aften med mig, så er sign op med det samme:)!

Dette webinar er til dig der genkender: 

  • DU er træt af at kæmpe for ting og føle livet er lidt en kamp. Du vil gerne lærer en mere kærlig metode til at få det arbejdsliv der virkelig nære dig. Der hvor din magi får fuldt plads og du er stolt over den du er i verden.
  • Du er nysgerig på hvordan et arbejdsliv der nære dig rent faktisk ser ud - hvordan du kan balancere din sensitivitet, ekstroverte side og de introverte øjeblikke du i den grad også holder af. 
  • Du vil gerne lærer hvordan du bliver mere modig - for så ved du at du turde rykke på din drøm. 
  • Du mærker du er drænet i dit arbejde. Det giver dig ikke den glæde som det plejede. Du mærker udbrændthed og vil gerne i kontakt med passionen og et sundt drive. Ja hvis det endda var sjovt ville det virkelig være fedt!
  • Du inspireres af modige mennesker der går efter deres eget eventyr fyldt med glæde og magi - og ville ønske du selv var lige så modig. 
  • Du drømmer måske om at skabe en biz- eller er igang men mærker også du konstant stopper dig selv i dine drømme 

Skønneste dig - hvis det er dig - så er mit Webinar perfekt til dig!

Vi mødes klokken 20.00 - Tag din notes bog med - for du vil have lyst til at tage noter! Vi laver det som en stor eventyr rejse for dig og mig, så du kan godt glæde dig <3! 

Jeg har også en helt særlig gave til dig undervejs som du kan glæde dig til:)! 


De kærligste hilsner 

Line Bram