Book en kærlighedssession

Skab det kærlighedsliv du drømmer om og som passer til netop dig

Jeg vil gerne invitere dig til en session, hvor vi har fokus på dig og dit kærlighedsliv.

Jeg ved at du er ambitiøs og har styr på mange ting i dit liv. Men der er noget der holder dig tilbage, noget du er nysgerrig på at udforske eller en dynamik imellem din kæreste og dig, du gerne vil forstå, så I igen kan blomstre.  I mine sessioner arbejder vi med det, som optager dig, og laver sammen en strategi, så du igen kan mærke dig selv og opleve kærlighedens dybder.

4

Typiske spørgsmål jeg guider mennesker i:

 • Jeg er en god leder på arbejdet, men har ikke lyst til at være det overfor min mand, hvad gør jeg?
 • Jeg forstår ikke det modsatte køn, hvorfor gør de altid....?
 • Jeg vil gerne igen mærke lyst og ukompliceret nydelse
 • Vi vil gerne prøve en trekant, men tør ikke. Hvordan gør vi?
 • Ahhh jeg tiltrækker altid de forkerte fyre! hjælp.
 • Jeg ved ikke om jeg er sammen med den rigtige mand
 • Vi vil gerne være åbne og ærlige. Hvilke redskaber findes der?
 • Min kæreste er dominerende. Hvad gør jeg??
 • Min kæreste siger nej til sex. Hvad kan jeg gøre?
 • Jeg er utro og ved ikke hvad jeg vil. Er det normalt?
 • Jeg vil gerne forstå og få det godt med mine seksuelle lyster

Hvad end det er, så vil jeg gerne hjælpe dig på vej på denne skønne og sårbare rejse, så du får det kærlighedsliv du virkelig drømmer om.

Du booker en session hos en livsglad certificeret sexolog.

Du kan se mig som din personlige kærlighedsmentor, der er dybt dedikeret til at få dit kærlighedsliv til at blive det bedste du har oplevet. Min historie er, at jeg var successfuld i buisness men ikke selv kunne få kærligheden til at fungere. Jeg følte mig fanget i forhold og det kostede mig mit forhold og min første buisness. Men jeg nægtede at tro, at det skulle være sådan, så jeg søgte svar og gik på opdagelse i tantra, polaritet, femininitet, selvudvikling, kærlighed og til sidst på sexologstudiet hos Joan ørting som jeg blev uddannet fra i april 2017.

Heldigvis virkede det. Jeg bor idag med min mand og får alt det jeg drømmer om i mit kærlighedsliv og mere til. Jeg føler mig fri og i kontakt med mit hjerte, og navigere både mit buisnessliv og mine kærlige relationer med langt mere lethed og nydelse.

 Så den der dybe skønne kærlighed er mulig - selv for os selvstændige der synes, at det var svært at være to. Den indsigt jeg har fået har forandret mit liv, og har været så vigtig, at jeg har valgt at give slip på en del af min karriere indenfor bæredygtighed for at hjælpe dit kærlighedsliv på vej.

BOOK STARTEN PÅ ET GODT KÆRLIGHEDSLIV

Book en session og tag dit kærlighedsliv til et nyt niveau. Mine sessions er for dem som virkelig mener det. I en session skaber vi fundamentet for, at du kan skabe dybere kærlighed, forståelse og livsglæde i dit liv. Den første time er til at se om jeg er det rette fit for dig og kemien er god. Hvis du derefter ønsker at gå dybere, tilrettelægger jeg et individuelt forløb for dig, så du får den hjælp og støtte som netop du har brug for.

Pris 850

FORLØB AF 5 GANGE  3.707,-

 

 

Se hvad tidligere kunder siger

” Tak for vores møde i mandags. Jeg bliver lige nødt til at fortælle dig, at mødet med dig gav mig rigtig meget, super mange "aha" oplevelser! Jeg har virkelig suget til mig af alt hvad vi talte om, og har følelsen af at have fundet ro i og ikke mindst tillid til kærligheden.
Jeg så noget i dig, som vækkede rigtig meget inden i mig. Jeg synes du er et meget inspirerende menneske, og super smuk!
Jeg synes lige jeg ville fortælle dig det! Endnu engang TAK

Cecilie, studerende

Tusind tak for sidst! Jeg kører stadig på lykkerus fra vores samtale, og det var som om der faldt en masse fundamentale brikker på plads. Jeg er bare så meget mere afklaret med hvad jeg vil, og det er fantastisk! Tak for det:) Sune, skuespiller

 

Vi mødes i min hyggelige stue på Nørrebro

En session hos mig er mest af alt en kærlig samtale. Vi mødes i vores lejlighed på Nørrebro. Her sidder vi i vores sofa med en god kop the. Derefter får du en til halvanden times kvalitetstid med fokus på dig og dine drømme og længsler.

Bor du i udlandet, kan vi arrangere en session over skype, hvor du sidder i dit hjems hyggelige omgivelser.

Den første session - starten på noget nyt

I første session lærer vi hinanden lidt at kende og skaber fundamentet for, at du kan skabe dybere kærlighed, forståelse og livsglæde i dit liv. Jeg hjælper dig med at se ærligt på din situation, og skabe plads så du kan blomstre og lade kærligheden få en ny og betydningsfuld rolle i dit liv.

Måske du bliver lidt nervøs ved tanken?

De fleste er ofte lidt nervøse den første gang. Og det er helt naturligt, for vi er jo ikke vant til at tale åbent om seksualitet, drømme og udfordringer. Men du kan godt glæde dig, for selvom du måske mærker en masse i din krop, så vil du formodentlig også opleve en stor forløsning under og efter din session. Det er rart at dele sit inderste, blive forstået og mærke naturlig opbakning, der hvor du er.

Efter den første session mærker du effekten. Måske du vil gå dybere og først hvis du beslutter det, tilrettelægger vi et individuelt forløb for dig. Jeg ønsker nemlig kun at hjælpe dem, som kan mærke, at de er et rigtigt match.

Jeg vil elske at høre fra dig.

Skriv eller ring hvis du har spørgsmål,
er nysgerrig eller ønsker at book mig til et foredrag. Du kan også booke en session her♥.

 

Line Maria Bram

+45 30 34 20 96

line@ambitiouslovelife.com

Navn*

E-mail*

Din besked


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ambitiouslovelife.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405