bridal-636018_1280

Skønne Par

Fedt at I er her. Det viser at I vil hinanden og er klar til at tage jeres kærlighedsliv til næste niveau.

Rigtig mange tager kærlighed for givet. Som noget der blot opstår imens man har fokus på andre ting. Men ikke jer. I ved i virkelig vil hinanden. I er bevidste om at I hver især har en bagage og I er dedikerede til at den ikke skal bremse jer men i stedet føre jer endnu tættere sammen!

Når jeg har par, laver jeg et forløb over typisk 4 måneder med en session hvor måned. Nogle par ønsker også at have tid hver for sig, til at gå på opdagelse i egne temaer. For som du nok ved - indvirker vores egne lyste og længsler meget på vores parforhold.

Jeg har nogle par, som har mange udfordringer. Men mest har jeg par, der er ambitiøse og vil sikre sig de lægger de bedste vækstbetingelser for deres forhold.

Ja faktisk kan sessioner hos mig ses som at gå til kærlighed sammen. Hver gang laver jeg dejlige øvlser der får jeg i kontakt med hinanden og føre jer steder hen, der kan være svære at komme alene, når hverdagen ruller. I vælger selv de tematikker I synes passer til jer.

 

4

Sammensæt jeres individuelle kærlighedsforløb

I kan vælge 4 -8 sessioner alt afhængig af hvilket program I ønsker. Til hver tema er en video som indledning. Denne ser I før i kommer. Og efter hver session får I en oplevelse at nyde. Men det vigtigste er de sessioner vi har sammen. For hver af dem er en kærlig oplevelse, der tager jeres kærlighedsliv højere og dybere.

Vælg imellem disse 10 temaer.

Hvordan vil du gerne elskes?

Det her er en af mine yndlingssessioner, og jeg anbefaler alle at starte med den. Den er designet så I kommer tættere på hinanden. Finde dine unikke kærlighedssprog og hvad dit hjerte længes efter. Og allerede i denne session, vil I mærke øget kærlighed til hinanden, og have ting I kan bruge aktivt i jeres dagligdag til at mærke mere kærlighed. Og hvem kan ikke bruge det?

sex og kærlighed

Et stærkt nej = Stærk kærlighed

Det er nemt at sige ja til hinanden. Men at sige nej kan være langt mere udfordrende. Vi ønsker ikke at såre den anden, og vi tager nogle gange så meget hensyn at vi går på kompromis med os selv. Og det kan skabe frustration, manglende lyst og andre udfordringer. Derfor er der en kæmpe gave i at kunne sige trygt og kærligt nej tak i sit parforhold. Og hvordan man kan have det godt med at få et nej tak.

couple-1680929_1920

Ahhh hvordan får vi lysten og gnisten tilbage?

Rigtig mange par mister sexlysten efter et par år. Men det behøver ikke at være sådan altid. Faktisk er det fuldt ud muligt at have masser af lyst også efter 30 års ægteskab. Jeg deler jer de gyldne nøgler til at kickstarte lysten igen og hvad der er vejen tilbage til jeres personlige lyst. Hvad den trænger til for at blomstre igen og hvordan I i parforholdet kan passe kærligt på jeres lyst, så i mærker gnisten igen.

youth-570881

Naviger kærligt i jeres følelsesliv - Godt for Særligt sensitive

Måske er en eller begge af jer særligt sensitive. Der skal ikke meget til før at du bliver berørt, følsom, ked af det, vred, irriteret. I denne session ser vi på gaven i følelser og også hvornår de spænder ben for jer . Nogle følelser skal have kærlighed fra en selv, imens andre skal have omsorg i parforholdet. Måske er der lige nu en ubalance, og vi ser på hvordan I kan navigere kærligt i jeres følelsesliv.

argument-238529_640

Jeg føler mig dybt svigtet af min partner og vil gerne connecte igen

Måske føler en af jer afvist. Måske har I oplevet utroskab. Måske har du oplevet at din partner ikke levede op til din forventing. Det har sikkert fået dit hjerte til at lukke af, og der er behov for omsorg og at opbygge tillid igen for at lukke op igen. I denne session går vi ind i det som er svært, og jeg laver øvelser med jer, så I langsomt kan arbejde med tillid og kærlighed til hinanden igen.

Depositphotos_79459958_m-2015
Line Maria Bram Pedersen - 2016 - Foto Thomas Heie Nielsen-56

Fra god sex til gourmetsex

Måske har I noget sex I ved virker. Men i denne session udfordre jeg jer til at prøve nye ting af. Til at være modige sammen og skabe nye dybder i jeres elskov. Jeg deler viden fra tantra om forskellige typer sex og vi taler om hvad kvalitets sex er for hver af jer. Jeg vil i denne session også dele 3 typiske faldgrupper mange par falder I og hvordan i ved 5 små skridt kan sikre kvalitets sex i virkelig vil nyde.

 

lyst, grænser og kærlighed

 

Sæt det skamfulde fri og vær alt det I er

Alle mennesker har noget de skammer sig over. Noget de holder igen med. Men i parforholdet har vi faktisk mulighed for at heale det. Og det kan faktisk være en kanal til VIRKELIG at føle sig elsket. I denne session går vi på opdagelse i jeres skam og jeg laver øvelser med jer, der kærligt healer og skaber den dybeste connection til jer selv og hinanden

sparkler-143025_1920

Føl dig fri, elsket og eventyrlysten - også i parforholdet

Noget af det magiske i parforhold er jo at vi smelter dejligt sammen. Men til tider er der dejligt også at mærke sig selv. Sin egen lyst og længsel. Så i denne session har vi fokus på jer som individer og hvordan I kan støtte hinanden til at stå mere stærkt i jeres eget lys. For når I gør det, kan det også mærkes på lysten, passionen og polariteten imellem jer. Der sker noget magisk, når vi står kærligt i os selv i parforholdet

 

girl-826913

 

Det gode skænderi

Meget få mennesker kan li at skændes. Det kan skabe slpid og I har sikkert et yndlings skænderi I gentager igen og igen. Vi går her ind og ser på hvordan man faktisk kan skændes bevidst og kærligt. Så begge får sine synspunkter hørt og samtidig at I finde en løsning.

 

 

 

kærlighed makeup karm

Jeg vil gerne have en ny rolle tak

Ved du hvad der gør mennesker er utro? Ofte er det fordi de ikke kan lide den rolle eller person de er blevet i parforholdet. Derfor sætter vi en session af til at se på din rolle. Hvad nyder du ved den, og hvilke andre roller eller sider af dig selv, kunne du tænke dig at prøve af? Det kan være både i sengen, i jeres parliv eller jeres liv generelt. Og jeg laver øvelser, der får jer i kontakt til nye sider af jer selv, og hvordan I kan hjælpe hinandn til at blive mere og mere dem I virkelig ønsker at være.

Bare rolig I behøver ikke beslutte jer for hvilke temaer I ønsker

- I skal blot beslutte I vil hinanden og tage dette kærlighedseventyr sammen 

I signer blot op til et af programmerne og booker jeres første session. Den første session er en opstarts session hvor vi finder ud af hvilke temaer I gerne vil dykke ned i og tager hul på det første tema.

Guld

1500 per måned i 3 måneder
 • 3 måneders forløb
 • 3 sessioner
 • 3 træningsvideoer

Kærlighedseventyr

1700 per måned i 6 måneder
 • 6 måneders forløb
 • 6 kærlighedssessioner
 • 6 trænings videoer
 • 4 hjemme datenight
 • 1 individuel session til jer hver især

VIP - Kærlighed

2500 per måned i et år
 • 1 års forløb
 • 8 fælles sessioner over 1 år
 • 4 date night invitationer
 • 2 individuelle sessioner
 • 8 træningsvideoer