Eventyrligt KærligshedsForløb

12 uger for dig og dit hjerte

 

Skønne kvinde

Du er lavet til at mærke den dejligste kærlighed.

Hver dag.

Du er lavet til at shine med dit naturlige lys i verden og modtage lys, kys og connection tilbage. 

Du er lavet af en krop, der kan indeholde den dejligste nydelse, grin og lykke og forkæle verden med dens magiske lyst.

Skærmbillede 2017-12-14 kl. 15.19.09

Men måske du ikke heeeelt mærker det i dit liv lige nu?

Derfor har jeg lavet dette kærlighedeventyr der over 12 uger gør dig klar til kærlighed. Til at åbne igen, heale gamle blokader og få et kærlighedsliv du elsker. 

 Book en gratis 20 min kærlighedsboost samtale og mærk om forløbet er for dig

 

 

little-girl-reading-912380

Jeg oplever at rigtig mange kvinder er udfordret i disse år og mister troen på kærligheden.

Måske har du set “Sex and the city”, når Carry siger: "You know love is not as in the fairytales right?"

Men jeg er her for at sige, at kærligheden kan være som i eventyret. Det er fuldt ud muligt for dig at mærke den dejligste kærlighed og føle dig elsket hver dag.

Jeg ved det, fordi jeg selv oplever det og fordi jeg igen og igen ser de kvinder, jeg guider få dybere og dybere kærlighed i deres liv.

 

 

Betyder det, at du blot skal hvile på laurbærerne og vente på Prince charming?

Nej sweety. Du skal - som i et hvert eventyr - netop ud på dit eget eventyr. Du skal træde ind i dit fulde feminine potentiale og lære de dybeste hemmeligheder til et liv fyldt med både kærlighed, magi og din personlige frihed.

Du skal bekæmpe frygt, skam og gamle mønstre, så dit hjerte igen kan åbne op for kærligheden. Du skal træne, aflære gamle vaner og på rejsen kommer du til at stå SÅ smukt i dig selv OG Samtidig opleve den dejligste kærlighed i frit flow.

Du skal træne stærke grænser, så du kan holde dit hjerte fuldt ud åbent. Du skal sige nej tak til alt, der ikke er rigtigt for dig og blive en mester i at tage imod igen. Til at lytte til dit hjertemod og få det i livet du længes efter.

Du skal lære den dejligste feminine praksis i, at du gerne må tage kærligt imod, på den letteste måde. Det er helt trygt for dig blot at være - ja du er faktisk skabt til nydelse - helt uden at gøre noget for det. Den type feminine magi vil fortrylle dit liv.

Det kan dog føles som en battlefield at gå feminint ind i kærligheden - måske har du et mønster, der holder dig fast tilbage. Her er et gæt på hvad det måske kan være...

 

kærlighed og stærk kvinde syndrom

Måske lider du af det, jeg kalder "Den stærke kvinde-syndrom"

Jeg har selv været ramt af det og first hand oplevet, hvordan det kan spænde ben for os ambitiøse kvinder, så vi ikke opnår den kærlighed, lethed og nydelse vi længes efter.

Vi har lært at være stærke, gå efter vores mål. Vi har lært at lukke af for det svære, for at vi hele tiden føler os stærke. Vi har lært at hoppe i faldskærme, konkurrere og multitaske big time. Vi har lært at sårbarhed  er et svaghedstegn, når det feminine sårbare faktisk er vejen til den dybe kærlighed.

Så når det kommer til kærligheden og måske den dejligste elskov, er vi på et territorie, hvor vores logiske strategier ligesom ikke virker. Dit potentiale udfolder sig ikke fuldt ud, og du føler dig ikke mødt med alt, hvad du er. Måske du endda har åbnet op til dit hjerte og oplevet, det blev brændt eller ikke var velkomment, og resultatet var, at du valgte din stærke side - din maskuline side - ville man sige i tantr-verdenen.

Hvis du lider af dette syndrom, kan du nok nikke genkendende til nogle af de følgende oplevelser med kærlighed:

 

Som single oplever du at:

 

Du føler dig kvalt og fanget, når kærligheden kommer for tæt på - det er som om, der ikke er plads til alt det du er. Din styrke. Din livsglæde. Din lyst. Dine følelser. Alt det som gør dig til den fantastiske kvinde DU ER.

 

Du skal altid være den stærke, der giver og giver kærlighed - Du arrangerer for alle andre, men får aldrig rigtig lige så meget tilbage. Og du bliver irriteret over altid at være den, der er in charge. Kunne mænd ikke for en gang skyld tage styringen? Og hvor er egentlig alle de bevidste stærke mænd?

 

Måske føler du, at du bliver sårbar og agerer skræmmende usikkert mister du dig selv, når en mand kommer tæt på. Du ved, du er ret sej nu, men mænd tager nemt benene væk under din selvtillid og du er færdig med igen at blive såret af en eller anden ligegyldig fyr... det føles ufedt...

 

I parforhold oplever du:

 

Du kan ikke rigtig være helt dig selv i forholdet - Du frygter du langsomt kommer til at gå mere og mere på kompromis og miste dig selv, fordi du ikke vil såre din mand, og jo egentlig også har det okay. Men nøj hvor du længes efter et kærlighedsliv, der passer til DIG og ikke omvendt

 

Du elsker dit liv sammen med din mand, men åh jeres sexliv ku bruge en upgrade - Du vil ikke nøjes, du ved, din krop kan nyde meget mere, men ahhh hvordan får du din mand med på det? Og er det overhovedet muligt at mødes seksuelt, når I ikke har samme lyster?

 

Du tænker så tit: "Så tag dog styringen mand!" - Du længes efter, at din mand tager over. At han tager initiativet, forkæler dig og at du for en gang skyld bare kan nyde. For hvis han ikke gør begynder du at blive irriteret og spydig og du hader den side af dig selv. Men nøj hvor er det irriterende.

 

 

Og langsomt laver du konklusionen:

...At du måske bare ikke rigtig er skabt for kærligheden.

Og at det er nemmere at gå igennem livet alene.

(Og for at tage det værste af den konklusion forsikrer du dig selv om, at der da også er vigtigere ting end nydelse og kærlighed)

 

boy-447701

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Lyder Det bekendt?

Så lad mig sige med det samme...

Du behøver IKKE at gå igennem livet alene - du skønne.

Der er en SÅ dejlig rejse foran dig. En fyldt med kærlighed og den type kærlighed som passer til DIG.

Jeg har mange kvinder i min kærlighedsbiks, der, ligesom dig, har kæmpet med intimitet og kærlighed, og d kommer her fordi de kan bryde mønstret og  få et kærlighedsliv de elsker <3

Du kan bryde dit mønster, og få en kærlighed, der passer PRÆCIS til dig. Du kan opnå kærlighed, nydelse og samtidig nyde dit life purpose.

Jeg ved, hvad der bremser dig - for jeg har selv været der

Og jeg ved du kan opleve den dybeste kærlighed

Jeg har også et stærkt ydre og et sårbart indre, og jeg er gået igennem ild og vand (og ikke mindst et hav af kurser) for at finde det, der virker, Forstå, hvad der blokerer. Hvorfor kvinder i dag har svært ved kærlighed. Og jeg tror ikke nogen kan sige de har sandheden om kærlighed. Men jeg har oplevet hvad der skaber den dybe forbindelse. Min metode virker - for det er ikke lette tricks og scoretrick nej det er transformation, hjertemod og rejsen til at blive dig med alt hvad du er, og turde møde en mand netop der. For når du kan det, så blomstre kærligheden helt vildt.

Jeg lever idag med en mand, der udfordrer mig, elsker mig. Får det bedste og værste frem i mig. Sammen er vi gået dybt, set hinanden i øjnene og mødt hinanden mere og mere ærligt, så vi har skabt et kærlighedsforhold, hvor jeg er mere fri, elsket og langt mere mig, end nogensinde før.

Jeg ønsker det samme for dig. Og derfor deler jeg de vigtigste skridt med dig på dette kærlighedsforløb.

 

Du kan få den type kærlighed som passer til dig

 

 • Den hvor der er fuldt ud plads til at være den du er
 • Den kærlighed hvor du kan sige til og fra helt naturligt
 • Den hvor du mærker du bare har det godt og blomstre i kærligheden.
 • Den hvor du trygt kan sige til og få det du ønsker, og nej tak som det mest naturlige
 • Den hvor du kan være den lille der putter sig ind til din mand uden at give køb på den selvsikre stærke kvinde du også er.
 • Den type kærlighed hvor du ikke er fastlås i en bestemt rolle men fri til at være hele dit feminine potentiale.
 • Der hvor du igen er i kontakt med din indre playfulness og sårbarhed og går efter det du ønsker

 

kærlighed

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du KAN

omskrive din kærlighedshistorie

og skabe den happy ending du elsker at leve

 

"Ved at få kontakt til dit dybeste feminine potentiale,  kan du komme i kontakt med dit hjerte og din lyst, og derfra opstår det kærlighedsliv du elsker at leve"

Du kan få den dejligste kærlighed. Der er lige så meget kærlighed i verden til dig, som til alle andre. Du mangler blot at finde nøglen til det kærlighedsliv der er helt rigtigt for dig.

 

Når først du har nøglen til det, som har lukket dit hjerte, kan du åbne op og mærke den dybeste kærlighed.

 

Hvis du er som så mange andre, har du lært at beskytte dig for ikke at blive såret. Du har solide hjerteskærme om dit hjerte og nogle helt primale sider i dig beskytter dig imod ondt.

Men formodentlig også imod den dybeste kærlighed. Du har bygget et stærkt panser. Men idag bremser det dig for at mærke kærligheden.

 

Du er så at sige mere klar til krig end kærlighed. Og det synes jeg, vi skal ændre – sammen.

Men kan du så let blot beslutte dig for at ville kærligheden og åbne op? Desværre er det ikke altid så simpelt.  For gjorde du det bevidst, ville du jo nemt kunne have ændret det selv, ikk?


Nej vores mønstre er nogle tricky væsener. Lidt lige som de onde væsener i eventyrene.

 

Din frygt har ofte rod i skam - en personlig frygt. Og den har brug for kærlighed, at blive set og healet. Bevidst eller mere sandsynligt ubevidst har du en frygt for at blive såret. En frygt for ikke at kunne være alt, hvad du er, i forholdet. En frygt for at blive afvist. En frygt for at dit hjerte vil smerte, hvis du kommer tæt på en mand.

 

Du er bange for, at hvis du åbner dit hjerte mere, så bliver det også mere sårbart.

Og lige nu mærker du, at sårbarhed = smerte. Men det er kun halvdelen af sandheden. For når vi åbner vores hjerter, åbner vi også op til vores følelser. Og det kan gøre ondt. Men det åbner også op for alle de smukkeste dejligste kærlighedsfølelser. Og kun med et åbent hjerte kan vi mærke den dybe eventyrlige kærlighed, som mange kvinder drømmer om.

At bevæge sig ud i et kærlighedsliv du elsker at leve, er derfor nok det modigste du kan gøre og det kræver en stærk kontakt til dit hjertes visdom og mod.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

beautiful-71493

I dette 12 ugers forløb

får du derfor kontakt til dit feminine hjertemod

Forløbet her tager dig på et eventyr ind i dig selv og ind i visdommen om kærlighed.

Du får kontakt til dit hjertes sande visdom.

Du guides af det.

Du har det sjovt.

Du kaster lys på dine skygger,

Sender kærlighed til din skam

Åbner op for din magi

Mærker dit smukke maskuline

Nyder dit legende feminine

Forstår hvad der skaber forbindelse - både seksuelt og i kærlighed

Og formår at skabe dyb connection til dig selv og til en mand der får dig til at le.

 

Når du får kontakt til dit feminine hjerte og følger det ærligt med hjertemod,

så får lyst, nydelse og kærlighed sin naturlige plads i dit liv.

Og når du er fyldt op indefra af kærlighed, føles de næste skridt fremad så meget lettere og langt mere kærlige. Og det er der du skal hen. Ligesom et barn, der legende går igennem livet, trygt, legende og elsket. Sådan kan kærlighed komme til at være for dig.

Det er fuldt ud muligt for dig at åbne op og følge dit hjerte, så du kan være fri og elsket som den skønne kvinde du er.

Er du klar?

Så skal du følge dit hjerte

Book din tid, Nu

 

 

Kærlighed og lyst

Min Feminine Metode

 

"Velkommen du skønne. De næste 12 uger er en kærlighedserklæring til dig og dit kærlighedsliv. Her finder du dine nøgler til det, der holder dig tilbage, forstår hemmelighederne bag tiltrækning og kærlighed og omfavner dit hjertemod, så du igen tør kærligheden og det helt rigtige for dig."

 

Sådan starter forløbet hos mig. Det er dig i fokus. Dine længsler og drømme. I den første session, ser vi hvor dine udfordringer er og hvad der blokerer dig. Derefter planlægger jeg de 12 uger, så de støtter dig på den dejligste måde, så du får det kærlighedsliv, du elsker.

Over de 12 uger får du adgang til alt det bedste fra tantra, sexologi, kærlighedsforskning koblet med det bedste indenfor moderne hjerneforskning og mindset, der kan forkæle dig og dit kærlighedsliv.

Vi arbejder både på det bevidste og ubevidst plan. Så både din hjerte og hjerne langsomt bliver gearet til at tage gode valg for dig, og lade sig lede af din feminine intuition og hjertevisdom.

Jeg er meget inspireret af  forskning om skam og hvad det og en intuitiv kærlig forbindelse til vores krop, energi og mind kan gøre for vores kærlighedssucces.

Skam er faktisk årsagen til, at så mange ikke får den kærlighed, de længes efter. Derfor fylder healing af skam og en god connection til dit indre meget i dette forløb. Jeg hjælper dig med at mærke det som blokerer dig, Hvordan din personlige frygt og skam holder dig tilbage, og hvordan du med kærligt hjertemod kan heale det og gå et kærligt liv i møde. Her kan energiarbejde fra tantra virkelig være brugbart, da det bygger på at få forbindelsen tilbage til din krops visdom og dit hjertes guidens. Og når vi guides derfra, er det tydeligt, om vi skal træde frem eller tilbage i kærligheden, så vi får den kærlighed, der er helt rigtig for os. Kærlige grænser og et stærkt nej, er også blandt de første lektioner. For først når vi kan sige nej til dem vi elsker, og navigere fra det vores eget hjerte ønsker, så genfinder vi tilliden til vores hjerte og kan gå dybt i kærligheden.

 

Over 12 uger lærer du...

 • At åbne dit hjerte igen - og navigere sårbarhed og hjertemod
 • Din personlige Skam - og hvordan den holder dig tilbage
 • De 7 magiske hjerteskridt du kan følge for at føle dig fri, ærlig og elsket i parforholdet
 • At sige nej til andre, så du kan sige fuldt ud Ja til dig
 • Lyst - og hendes gave til dig i sengen
 • De 5 feminine superpowers som skaber magi - både i sengen og i business og gør dig uimodståelig overfor det modsatte køn

 

Jeg har lært fra nogle af verdenens førende tantralærere og nogle af de førende indenfor business og spiritualitet. Det gør jeg tilgængeligt for dig gennem øvelser, videoer du får tilsendt og små udfordringer fra gang til gang. Jeg bruger det, jeg deler med dig, dagligt i mit eget kærlighedsliv. Jeg deler kun det, jeg mærker virker, og sorterer al støjen væk.

Jeg er sensitiv og har en stærk forbindelse til mit hjerte og intuition og er god til at mærke, hvor du er, og skaber et trygt rum, hvor du kan blomstre. At jeg er sensitiv, gør også, at jeg nyder, at livet både skal være dybt og højt, og derfor både leder dig ned i dine dybder, men også op i dine lyse og magiske lag. For begge dele skal omfavnes for at kærlighedseventyret bliver fyldestgørende.

De 12 uger fungerer både for dig der allerede er i et forhold og dig som gerne vil have tiltrukket den rigtige mand - for forløbet planlægges unikt til dig.

Hver session er forskellig og indeholder altid en til flere øvelser, samtaleterapi og krops- og hjerteøvelser.  Men for dig vil det blot føles som et naturligt flow, fordi vi tilpasser det dit unikke behov og kærlighedspotentiale. Så du får et unikt kærlighedsforløb, der virker for netop dig.

 

 

 

Line Maria Bram Pedersen - 2016 - Foto Thomas Heie Nielsen-104

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Det er tid til at beslutte dig skønne

I den første session ser vi sammen på dit liv og dine længsler. Hvad du gerne vil opnå og lægger et forløb, der er tilpasset dig. Du kan vælge en enkelt session, men for langt de fleste er et 3 måneders forløb at foretrække.

For én ting er at få en aha-oplevelse og se dit mønster og det som stopper dig, noget andet er, at omfavne det, komme ned i din krop og forbinde dig med dit feminine hjerte og begynde at navigere derfra.

 

I 3 måneder, støtter jeg dig, hepper på dig og er din personlige kærlighedsgudmor, der bakker dig op og giver dig de øvelser og nye vaner, der skal til for at få et kærlighedsliv, du elsker.


 

Du kan vælge gratis 20 min kærlighedssamtale

Du vil gerne være sikker på, at dette er rigtigt for dig. Så jeg inviterer dig til en kort samtale, for at du kan mærke, om det her er det helt rigtige for dig. Her mødes vi over skype eller telefonen.

Book gratis samtale her

 

Du kan vælge en enkelt session af 90 minutter  til 850,-

Måske vil du gerne prøve en rigtig session, inden du siger ja til hele forløbet. Du kan se beskrivelsen af den første session ovenfor. Nogle tager også denne session, hvis de blot har brug for akut sparring på en enkelt ting.

 

12 ugers kærlighedsforløb

Det her er cremen for dit kærlighedsliv. Her får du for alvor lov til at mærke forandringen i kroppen og begynde at nyde dit kærlighedsliv. Vi mødes til 6 sessioner over 3 måneder (ca. hver 14. dag). De uger vi ikke mødes, dukker jeg op i din indbakke med en personlig video, der holder dig til kærlighedsilden og har en skøn opgave til ugen - opgaverne er skønne feminine og får dig i kontakt med det bedste i dig<3

 

12 uger med kærlig forkælelse indeholder:

6 sessioner af 90 min (Live el via skype)

6 uddannelsesvideoer af 10-30 min varighed

2 skønne udfordringer

3 hjertemods øvelser

1 stk "Har jeg et ja eller nej til dette hjerteproces"<3

+ en hemmelig bonus

 

Du får 3 måneders kærlighedseventyr til pris kun 4250,-

Der er begrænsede pladser, da jeg vil have tid til fokus hos den enkelte. Så vælg dit kærlighedsliv til idag få forløbet til en kærlig pris.

 

Sign up her:

Jubiii jeg vil da ha mit personlige Kærlighedseventyr til en skøn pris

 

Dag
Time
Minut
Sekund

2

 

" Forskellen på en kvinde, der får det hun ønsker og hende der ikke gør, er at hende der gør, er i kontakt til sit hjerte og følger det uanset hvad. Hun falder i fristelser og gamle mønstre - men rejser sig og lader ikke skam og frygt diktere hendes liv. Hun bruger hjertemod og følger sin lyst, så hun får et kærlighedsliv hun elsker at leve"