Din magi - Med Line Bram

 Det er din tur til at shine med dine gaver i verden.

 

Du er unik, og du ved din tid er kommet til at træde i karakter, træde frem uden undskyldning og tage dit (arbejds) liv til næste niveau.

 

Du har det i dig, du har blot brug for kærlig opbakning, en proces der giver dig 100% klarhed om dit life purpose og nøglen til dit hjertemod for så er du klar til eventyret...

 

Lyder det som dig?

Så er mit 7 ugers forløb lige noget for dig

b3ea3adf778a0b207c296c49f6f886a8

Once opon a time... 

Var der den dejligste pige. Hun var fyldt med magi, energi og hjertevarme. Men her på jorden var hun begyndt at lukke ned. Hun kunne ikke længere finde hendes vej. Frygt hoppede altid ind i hendes space og langsomt glemte hun det fantastiske hun var, og blev som alle andre...

Hun længtes efter en Fairy Godmother som kunne vise hende vejen.

Fører hende tilbage til hendes helt unikke magi. For dybt i hende blomstrede drømmene. Hun vidste hun var bestemt for noget andet.

Hun vidste hendes potentiale var langt større end hun overhoved turde sige højt, og hun vidste, at hvis hun turde  gå det i møde ville hun elske sig selv og sit liv så meget mere... 

Lyder hun bekendt? 

Jeg ved du har gået igennem ild og vand. Jeg ved livet har trukket i dig og til tider forhindret dig i dine drømme. Og jeg ved du har en smuk indre glød som gerne vil næres.

Derfor er jeg her. Jeg er her for at støtte dig på den rejse du skal ud på. Ud der hvor du skaber den kærligste del af dit eventyr. Der hvor det dybe møder det høje. Det alle dine sider forenes så smukt. 
Jeg har altid elsket at følge mit hjerte. Gøre det jeg synes var sjovt, dybt og nærende. Men i en årrække lukkede jeg ned for mit naturligt talent for at nyde min egen magi. Jeg blev forført af andres magi og lyster og frygt talte sit tydelige sprog så jeg ikke turde være den jeg er. Så jeg kender den smerte når vi gemmer os, fryser fast og stopper os selv, fordi vi ikke kan overskue konsekvensen af det næste skridt. Og jeg tror desværre også du kender den udfordring, og det er derfor du er her. 

Disse magiske 7 uger  vil være som en eventyrlig rejse.

Vi skal sammen bekæmpes vanedyr og gamle skamtrolde vil titte frem som får brug for kram. Vores rejse sammen vil få dig i kontakt med den dybeste feminine visdom og de dejligste ting i dig. Åbne op for din playfulness. Din åbne energi af at ting kan lykkeds og at du et nok. Faktisk mere end nok. For jeg deler det tryllestøv, som skal til for at vi som sensitive, powerfulde kvinder kan indtage den plads i livet som føles helt rigtig. 

Jeg vil ikke blot hjælpe dig med at finde en ny karriere vej. For det er ikke sikkert du vil skifte. Men jeg vil i dette forløb finde ind i din zone of genius som man siger i business verdenen - jeg kalder det din unikke magi. Det du har helt særligt af gaver. Nogle ting du kan og er - nogle gange helt uden at gøre noget. Der hvor du naturligt shiner.

 Jeg vil få dig i kontakt med dine fire vinder i dit feminine lifepurpose, som er de fire bedste guides til at du hver dag går i en retning der nære dig. indretter dit hjem, din omgangskreds og dit liv så det nære dig, så du har energien til at nyde og give samtidig. Så du kan mærke hvad der er helt rigtigt for dig og flyve din fremtid i møde med flow og kærlighed.

Det er et eventyrligt onlineforløb, hvor jeg kombinere det bedste fra tantra med det sejeste fra personligt lederskab og bizness verdenen.

Alt sammen får dig i kontakt med dine unikke magi, giver dig modet til at leve dit feminine lifepurpose.

Jeg håber du har lyst til at være med, for jeg ved det bliver magisk <3

Kærlig hilsen

Line 

Aka. Din Fairy Godmother på denne feminine rejse... 

IMG_3356

Det siger de skønne kvinder der deltog sidst

spring-bird-2295434

Lines åbenhed og evne til at spotte og italesætte de der steder, hvor man typisk vil være fristet til at smide håndklædet i ringen og springe fra, og støtte og motiverer netop der, gav god kampgejst!”

Jeg har efterhånden deltaget i mange onlineforløb, så hvad er det mon der gør det her så specielt? Det har jeg tænkt en del over, mens jeg fulgte forløbet. For mig er det foruden et højt fagligt niveau helt klart den kærlighed, magi, indlevelse og motivation som Line formår at få til at gennemstrømmer det hele. Hendes helhjertede ønske om, at den enkelte skal rykke sig. Og så er det tydeligt, at hun har gået alle skridtene selv, mærket udfordringerne, modstanden og ikke mindst sejrene, når det lykkes; tydeligt at du bliver mødt fra et sted som er ægte.”

Lad mig sige det som det er - at være en del af Lines på en gang boblende og dybe univers er stærkt vanedannende for mig...!”

Jeg er virkelig helt overvældet over hvad dit kursus har sat igang, og da jeg oplevede en svær sitation med en person forleden, kunne jeg se mig selv udefra og ikke falde tilbage i mine gamle mønstre af undskyldninger og skam, men stille og roligt bevæge mig ud af situationen.”

Jeg har fået så meget med fra dig kære kloge varme Line. Udover mit nyfundne mod til at skulle undervise cancerpatienter i seksualitet og nærvær under en alvorlig og/eller kronisk sygdom, er jeg blevet udvalgt til at skulle stå for kvalitetsforbedring i forhold til mennesker der falder og brækker hoften - en alvorlig tilstand som har mange konsekvenser, bla operation med dårlig livskvalitet og nedsat funktionsevner, også seksuelt, til følge”

Jeg syntes det har været nogle rigtigt gode onsdage i dit selskab sammen med de andre kvinder, og jeg har virkelig glædet mig til at have dette holdepunkt i kurset, selvom jeg ikke har fulgt alt slavisk. Det har været virkeligt rart med denne forpligtelse og jeg gjorde det til en lille hyggestund for mig selv.”

rose-petals-2249397
beautiful-71493
fantasy-2967163_1920
woman-995437

Efter at connecte med mange kvinder som dig, 

så lad mig sætte ord på hvad du sikkert mærker netop nu...

 

 • Du føler du sidder fast igen og igen - Frygt og ubeslutsomhed lammer dig og det får dig til at føle dig usikker og dum.
 • Du slår dig selv i hoved for ikke at være modig nok. 
 • Du ved du kan en masse indenfor dit felt, Du "burde" gå frem i verden, men er alligevel usikker på om det er nok - om du er lige så god som de andre...
 • Du mærker der er noget mere du vil i verden uden helt, at vide om du skal rykke på det eller om det er fjollet og umuligt.
 • Du føler jalousi når du hører om andres succes og forstår ikke hvorfor du ikke kan skabe det samme.
 • Du læser et hav af bøger om selvudvikling – men forstå ikke hvordan DU skaber den tillid der gør du blødt og smukt kan følge dit hjerte
 • Du frygter at mislykkedes. Tænk hvordan du vill have det hvis du prøvede og det så ikke lykkedes. Dét vil du ikke kunne bære... så du udskyder og udskyder og...
 • Du drømmer om nogen der bare kunne hjælpe dig, så du var helt sikker på hvad du ville, og at du faktisk kunne lykkedes med det.
girl-375114

Kan du genkende dig selv?

Du længes efter klarhed.

Efter mod og frihedsfølelsen til at træde frem

Du ønsker for alt i verden at vide hvordan du opnår det og at du rent faktisk kan få din happy ending.  

Du tænker…Behøver det virkelig være så svært, at give de gaver til verden som du er født med???

 

Nej det behøver ikke være så svært sweety

Hvis du kan genkende bare én af de ovenstående situationer, så er der håb forude. For du er kommet til det rette sted...

 

For sandheden er...

…Du er ikke alene. Lige nu oplever rigtig mange kvinder den uro, modstand og tvivl du mærke i dit system. .

Som stærke og ambitiøse kvinder har vi lært hvad der skal til for at passe et arbejde, gøre det som er "korrekt" og strategisk for at få succes på de traditionelle arbejdsmarkede.

Men ingen har lært os den feminine vej til et kærligt og blomstrende arbejdsliv 

Hvordan du mærker din lyst, hvordan du får dine unikke kvaliteter til at skabe forandring i verden.

Som dygtige kvinder fik vi ikke gode karakterer for at følge vores intuition og skabe innovation der kan forandre verden. Vi lærte at være kritiske. Læse hvad andre havde gjort og sagt og citere dem. Og det er en smuk evne.

Men hvis vi for alvor vil skabe forandring i verden skal vi  finde vores unikke magi - både den maskuline og feminine - og turde at blive ledere i vores eget liv. Tage egerskab af vores livseventyr, og tage de kærlige skridt det kræver at skabe et arbejdsliv der er helt aligned med vores feminine væsen, værdier og ønsker.

 

Det er netop det jeg kalder at leve ens feminine life purpose.

 

Det feminine handler ikke om ligestilling for mig. Men det handler om at tage vores arbejdsliv i en retning der er kærlig for os selv og fremtidige generationer. At få lysten tilbage. Få dine oprindelige kompetenceer og gaver til at blomstre. Skabe fra et autentisk sted. lytte til din intuiton og samtidig tage handlekræfige skridt frem ad. Få kontakt til din naturlige motivation og skaber kraft som du har i dig, som kan motivere dig igen og igen.

 

 Det feminine lifepurpose er det som kan guide både til den helt rette arbejdsplads hvor vi er ansat eller i vores egen biz. 

Du har langt mere power som du kan bruge på den mest naturlige måde i verden. Ikke som noget du skal presse igennem for at leve op til omverdenens krav. Men på den feminine måde hvor du mærker din krop, er til stede i nuet og åbner op til din egen unikhed.

 

Når først du åbner op til dit fulde feminine potentiale, mærker den og giver den lov at fylde i verden, opstår der magi i dit liv. En ting de fleste af os er bange for. Måske fordi vi i århundrede har været gode til at holde hinanden nede med janteloven. Men når vi giver slip på den og lære den kærlige feminine lifepurpose metode. Så kan al det forandres.

 

Få kontakt til din magi og lad dit feminine lifepurpose guide dig frem mod et magisk 2019

 

 

Du kan glæde dig til dette resultat på 7 uger

 

 • Du har fundet din magi og ved hvad du skal og du nyder de skridt fremad
 • Du ved på et dagligt plan hvad der bremser dig og hvordan du med hjertmod træder frem alligevel
 • Du er en inspirerende feminin leder, der hver dag lever mere og mere i tråd med dit hjerte
 • Du har det SJOVT med det du skal igang med og har tillid til du vil lykkedes
 • Du er den kvinde som andre kvinder begynder at se op til – "I want what she is having”

 

Hvis du ønsker at omfavne Din Magi og dele den med verden 

Så er det tid til at investerer i dig

- og et arbejds liv du vil elske

 

Du får 7 ugers kickstart af dit lifepurpose for den smukke investering i dig på 4500,-

 

Dag
Time
Minut
Sekund
IMG_0603

Tiden er kommet

- Du skal shine og det er tid til at tage kærlig handling

Der er kun en der kan tage dit liv til det næste niveau - og det er dig.

Men med kraftig opbakning, den rigtige metode bliver det SÅ meget lettere.  Start dit eventyr!

Få Klarhed og Hjertemod

Så du kan gi Din Magi til verden

I Oktober 2018 har du mulighed for at tage på et 7 ugers transformerende Onlineeventyr sammen med andre modige kvinder.

Et eventyr der starter med dig og slutter med dig i din bedste version. Et eventyr hvor vi gør op med de udyr som holder dig tilbage. Tager en kamp med dårlig selvværd, klipper lænkerne til dårlige historier og modløshed og slipper den bedste version af dig ud i verden.

Kom ind til alt det du i virkeligheden er. Alt det som lige nu lever i fangenskab inde i dig. Men som du - når du giver slip til det - gør dig til det mest magiske og powerfulde kvindelige væsen. En kvinde der kan navigere, skabe forandring i sit eget og andres liv og nyder at leve hele sit feminine potentiale fuldt ud. 

Verden er klar til at tage imod dig og dine gaver

– så spørgsmålet er om du er klar?

Som på ethvert andet eventyr er helten altid lidt bange i starten. Måske du mærker lidt usikkerhed – er jeg virkelig lavet til succes? Til at kunne være både glad og succesfuld? Og måske du er helt modløs som Simba der ligger og er klar til at dø på savanen fordi de dårlige tanker har overtaget roret.

Men det kan vi ikke lade ske – vi skal ha dig i kontakt med dig selv. Vise dig, dit hjerte og din hjerne, hvordan din verden også kan være. Magisk.

Jeg vil invitere dig med i et forløb hvor du kan komme i kontakt med dig selv og din magi igen.

Mærke dig selv. Dine behov og hvem du i virkeligheden er. Øvelser, peptalk og suset af at være flere kvinder der udvikler sig sammen, vil hjælpe dig på vej, ligesom de mange øvelser garantere dig, at du vil være klogere og mere klar end nogensinde før til at leve dit lifepurpose. Ja man kunne sige jeg i Løvernes konge referencen vil være både timon og pumba og nala der pusher dig til at - give slip på det som holder dig tilbage - finde modet til at tage det næste skridt og eje at du er ment til noget stort på denne jord. Noget der er HELT rigtigt for DIG.

 

fee-3041679_1920

Hvad indeholder forløbet?

Dette Magi og Feminine lifepurpose eventyr, indeholder både øvelser, undervisning og live meet-ups online, hvor der er plads til spørgsmål og individuel sparing. Hver uge har et særligt tema, som får dig mere og mere i kontakt med dig, og det som er rigtigt for dig. Det er nøje tilrettelag, så du får redskaberne til at ændre dit liv og give dine magi til verden.

 

6 Online moduler med tryllestøv

Det første modul frigives den 7. Oktober og hver onsdag efter frigives et nyt modul. Et modul indeholder 3 nye undervisningsvideoer fyldt med tryllestøv. Til hver er der små eventyrlige opgaver eller udfordringer, der får dig i bevægelse i dit eventyr. Det anbefales som minumum at sætte 1-2 time af hver uge, men jo mere tid du sætter af - jo kraftigere resultat. Der er et stort fokus på opgaverne - da det er dine actions der vil få dig til din happy ending.

 

Ugentlig onlinesession hvor vi mødes

- hver søndag klokken 20.00

Det er her du får ugentlig opbakning, indiviuel støtte og vi sammen laver nogle af de øvelser, meditationer og shrings der gør du bliver holdt ved ilden og tager skridt frem i dit liv. Det forpligter og giver momentum og fællesskab at mødes online, til en motivationssamtale. Her laver jeg opsamling på ugens tema og hepper på du får rykket. Der er tid til Q&A - questions and actions. Her kan du stille spørgsmål, dele ahaoplevelser og møde de andre i gruppen.

Erfaringerne fra sidst var at alle får virkelig meget ud af disse live sessioner. Det giver nemlig også følelsen af fællesskab og sisterhood når det er bedst. 

 

Et magisk møde i den fortryllede skov - Vi mødes Live den 20. Oktober

Vi mødes i den virkelig verden i en helt særlig og fortryllet skov, hvor vi tager på rejse og finder din sjæls vejvisere som er en vigtig del af dit feminine lifepupose. Ja og så sker der natuligvis en masse hemmelige ting, som ved et hvert andet eventyr du godt kan glæde dig til. Det er 3 timer og det bliver den 20. januar klokken 12.00-15.00. 

 

Facebook gruppe med motivationsopslag, sharings og ahaoplevelser

I Facebook gruppen holder vi hinanden til ilden. Der vil være mulighed for at dele din udfordringer, sjove indslag fra opgaverne, og de ahaoplevelser du får. Ligesom du kan blive inspireret af de andre kvinders proces. Der sker nemlig magi når vi deler med hinanden.

fantasy-3077928_1920
adventure-2528477_1920

Gå fra frygt til et liv med Feminin hjerte mod

Identificer dine overlevelsesmekanismer og skam som faktisk holder dig tilbage fra at leve dit lifepurpose og få det du ønsker

Træn nye feminine succes vaner, som gør dig til en modig kvinde der følger sit hjerte. Her lærer jeg dig blandt andet de 7 magiske skridt til et liv du elsker <3

 

Hvad længes du efter? Lær at lytte til din indre guidens fra dit hjerte, lyst og sjæls vibration

Ja glem drømmen om en bil – vi går dybere. Du får her nøglerne til at mærke efter igen og igen - hvad er godt for dig. På vores live dag sammen tager jeg dig igennem en helt særlig proces som giver dig din sjæls sande vibrationer som altid kan guide dig. Det er virkelig magisk. Så hjertet, sjælen og dig sammen følger det helt rette for dig. Uden det behøver at tage uger og måneder og mærke hvad er rigtigt<3

Din Magi 

Du har en særlig gave - ja faktisk mange. I dette modul finder vi ind til din magi og det som du helt naturligt giver til verden. Du finde ud af hvad der karakteriserer den ydre magi du har delt med folk - men også din indre magi. Den du måske har holdt tilbage, vil blive synlig for dig igen. Og give dig visdom til at bruge den i dit nuværende job eller i en ny virksomhed du skaber.  <3

 

Dit Feminine Lifepurpose

Jeg vil lave en Unik feminine lifepurpose proces med dig. Den får dig ned i dine autentiske unikke gaver til verden. Du vil komme i kontakt med dit unikke why - det du ønsker at skabe og ændre i verden. Og kobler det til slut med det som du vil elske at gøre. Et feminint lifepurpose handler nemlig om at det du gør bliver en livsstil der også passer til dig. Der gør det SJOVT at arbejde. Og at du arbejder med noget der giver DIG energi. 

For når vi kender dem, så kan du mærke dit feminine lifepurpose.

silhouette-820479
21731258_10159444760820014_5778826554293311026_n
IMG_1551

 

Spil fri af frygts fangeskab og  Træd frem med din magi 

Din magi er klar til at møde verden. Du ved hvad den er, du har mærket dit lifepurpose - nu er tiden kommet til at give din magi til verden - hver dag. Vi går på opdagelse i hvad dine særlige evner er og hvordan du hver dag kan give dem mere og mere til verden <3 Her kommer en sjov udfordring du vil elske!  Og som også gør det klart, hvordan du træder frem igen og igen i dit liv.

 

Fejring – you know and feel it!

Et feminint lifepurpose skal ikke kun sidde i vores tanker, det skal være i vores hjerte og i vores krop så vi kan navigere efter det hver dag <3

Den sidste uge er det tid til at tage hula skørtet frem og fejre din proses og alt det du er. Du giver slip på det sidste skam, og bliver helt klar på dine næste skridt for at du kan mærke dit life purpose og får fulgt dit hjerte. Men også shiner med at være dig. Der er gemt et par gode goddies til sidst, som er en kærlig overraskelse, du godt kan glæde dig til!

 

Det indeholder blandt andet også...

 

 • Øvelser i at bruge dine feminine sider til at skabe magi i dit liv 
 • Meditationer der både taler til det feminine og dit maskuline drive
 • Hjerteconnection meditation 
 • Besøg i himlen hvor du møder dem du skal smitte med din magi 
 • En transformerende rejse i Skam så du kan finde og frisætte din Skam Sol 
 • Forståelse for hvad der gør kvinder fejler i arbejdslivet og hvordan du undgår det 
 • Connection med andre kvinder du kan spare med og inspireres af
 • Øvelse i at modtage og tiltrække det du ønsker UDEN det er hårdt arbejde 
 • Grænse videoer - hvordan du sikre dig dit space og dine valg nære dig og at du siger stærkt og powerfuldt nej til alt andet 
 • 6 ugers moduler og en kærlig ferie i midten til at catche op 

 Lad os være ærlige

 Hvis du læser det her, vil du gerne have en forandring i dit liv ikke?

Og du og jeg ved godt at du ikke er glad der hvor du er, og for hver dag der går, bliver det mere og mere frustrerende. 

Du har allerede prøvet på egen hånd. Måske du føler du har prøvet 1000 forskellige ting.

Men selv om du har gjort hvad du kunne, har det ikke lykkedes dig at følge dit hjerte og skabe et arbejdsliv der giver dig næring i stedet for at dræne dig. Og du bliver ved med at falde ned i de samme huller.

Og det giver mening.

For at skabe den forandring i dit liv har du manglet 3 ting

 

1. Stærke kærlige metoder til at bryde med skam, frygt og gamle mønstre, der holder dig tilbage. Vi ved du holder tilbage, og du har brug for strategier til at møde din frygt og træde frem i verden som den du er.

2. Viden og en kærlig struktur der får dig i kontakt med dit feminine lifepurpos og magi. Som du igen og igen kan bruge og nyde din magi i verden. Ja endda få dig til at mærke din magi hver dag. 

3.  En kærlig og direkte mentor som ser dig og din magi, og som giver dig motiverende indsigter, inspirere dig og underviser dig i hvordan du lytter til dit eget hjerte, connecter med dit mod og bliver mere indrestyret. Ja du kan sige en cheerleader der hepper på dig og dine unikke kompetencer, støtter dig og giver dig et kærligt skub bagi når det er nødvendigt.

Alt det får du i et nøje tilrettelagt program i "Din magi og feminine life purpose" forløbet her.

 

Over de 7 uger vil du...

sunset-2611751

Mærke hvad en kærlig tilgang til dine egen magi gør, og hvad den gør for dit selvværd og selvfølelse.

 

Opleve at du både er langt mere ens med de kvinder der er omkring dig og samtidig opleve du har en helt unik og smuk magi som gør dig til noget helt særligt<3

 

Mærke rusen og den indre lykke, når du tager et skridt på din kærlige vej og mærker universet faktisk hjælper dig på vej.

sunset-2611749
meditation-1935677_1920

Du får opgaver og øvelser der sætter dig i kontakt med dine dybeste ønsker og længsler.

 

Du lærer hvordan du mærker ind og får opgaver der sætter gang i den indre gnist og skaber kraft.

 

Du kan glæde dig til hjerte meditationer, reflektionsøvelser sharings og skrive opgaver du kan tage med til vandet, på ferie eller hygge med ved et sterinlys....

21686355_10159444762435014_8623655546475147486_n
wellness-285587_1280

Få tid til ro og nydelse

En hel essentiel del i dit feminine life purpose er at tage imod og nyde - så der er sat øvelser ind med nydelse og lige det dit hjerte har brug for. For vi ved at når du også mærker nydelse, så kommer skaberkraften lige efter..

beach-455752_1920
sparkler-143025_1920

Fejre dine fremskridt

Mærke gnisten i gruppen, når du finder ind til det som der er helt rigtigt for dig. Når du finder ud af hvordan du kan give slip på den begrænsning der har holdt dig tilbage hele livet, og hvilke evner ved dig selv du faktisk gerne må fejre fuldt ud!

dancer-1284214

Hvis du ønsker at omfavne Din Magi og dele den med verden

 

Så er det tid til at investerer i dig og et (arbejds) liv du vil elske

 

Du får 7 ugers kickstart af dit lifepurpose og 2018 for den lette sum af 4500,-

Er du top uheldig og din økonomiske verden ramler, kan du få særlig plads - send mig en mail på Line@ambitiøskærlighed.dk 

 

Dag
Time
Minut
Sekund

Kærlighed fra tidligere deltagere

Lines åbenhed og evne til at spotte og italesætte de der steder, hvor man typisk vil være fristet til at smide håndklædet i ringen og springe fra, og støtte og motiverer netop der, gav god kampgejst!” 

Jeg har fået så meget med fra dig kære kloge varme Line. Udover mit nyfundne mod til at skulle undervise cancerpatienter i seksualitet og nærvær under en alvorlig og/eller kronisk sygdom, er jeg blevet udvalgt til at skulle stå for kvalitetsforbedring i forhold til mennesker der falder og brækker hoften - en alvorlig tilstand som har mange konsekvenser, bla operation med dårlig livskvalitet og nedsat funktionsevner, også seksuelt, til følge”

Lad mig sige det som det er - at være en del af Lines på n gang boblende og dybe univers er stærkt vanedannende for mig...!”

Jeg er virkelig helt overvældet over hvad dit kursus har sat igang, og da jeg oplevede en svær sitation med en person forleden, kunne jeg se mig selv udefra og ikke falde tilbage i mine gamle mønstre af undskyldninger og skam, men stille og roligt bevæge mig ud af situationen.” 

 

OBS…! Det her er ikke et kursus for alle

Lad mig forklare...

Jeg er en ambitiøs kvinder og facilitator der har skabt forandring de sidste 8 år. Først med iværksættere, så grønne virksomheder og nu for ambitiøse kvinder. Og tro mig, jeg ved hvad der skal til for at skabe succes. Derfor arbejder jeg kun med kvinder der er klar til at rykke, og som er klar til at dykke all in og give det deres bedste.

Dette forløb er derfor ikke for dig hvis du....

 • Bare synes et er lidt rart at gå rundt og dyrke din egen tristhed og uheld (og ærligt det kan jo være dejligt ukompliceret)
 • Der ikke vil se sig selv i øjnene og rykke dig når verden og dit purpose kalder
 • Dig der faktisk nyder blot at hoppe og danse for alle omkring dig i stedet for at være hos dig selv og gøre det som er rigtigt for dig
 • Dig der synes at det der indre fængsel du holder dig i faktisk er lidt trygt, og kom der ikke også mad i cellen hver aften kl 18?
 • Dig der tror forandring kommer fra andre og ikke selv har tænkt sig at løfte en finger
Alle elsker dig

Din tid er kommet og du er klar til det næste eventyr

Skønne dig

Jeg tror vi alle oplever øjeblikke hvor vores liv ikke er hvor vi ønsker det. Nogle af os har brug for mere push fra verden omkring os før vi vælger at rykke. Så måske du mærker det kræftigt, måske du blot mærker en lyst undervejs. Hvad end du mærker er det værd at lytte til det. For vores lyst og længsler guider os. Ligesom ubehag gør. 

Du har noget særligt denne verden har brug for og din lyst kan vise dig vej til din magi.

Det er din tur til at rejse dig. Skabe forandring. Leve et liv i tråd med den du er. VISE VERDEN HVEM DU ER OG HVILKE KRAFT DU HAR.

Denne verden har brug for at flere af os lytter til det som er rigtig for os. Skriver den bog. Starter den virksomhed vi længes efter. Skaber et arbejdsliv der har plads til livet. Et arbejdsliv på dine betingelser ikke et liv på dit jobs betingelser.

Vi har brug for forbilleder. Den fremtidige generation har brug for kvinder der er gået for. Trude tage de modige skridt.

Og jeg VED du er en af de kvinder.

Det er din tid og du er klar til det næste skridt.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Vi ses på den anden side <3

Kærlig hilsen

Line