Din magi - Med Line Bram

 Det er din tur til at shine med dine Magi i verden.

 

Du er unik, og du ved din tid er kommet til at træde i karakter, træde frem uden undskyldning og tage dit (arbejds) liv til næste niveau.

 

Du har blot brug for endelig at Få klarhed over dit feminine lifepurpose, så du har nøglen til at gå efter det liv du vil elske at leve

 

Lyder det som dig?

Så er mit 7 ugers forløb lige noget for dig

 

Du kan glæde dig til dette resultat på 7 ugers eventyrligt forløb

 

 • Du har fundet din magi og mærker selvværdet bølge kærligt og powerfuldt igennem dig 
 • Total klarhed over hvad du skal og har god samvittighed med at gøre det
 • Du ved på et dagligt plan hvad der bremser dig og hvordan du med hjertmod træder frem alligevel
 • Du er en inspirerende feminin leder, og kan frit sige til og fra ud fra dit hjerte
 • Du har det SJOVT med det du skal igang med og har tillid til du vil lykkedes
 • Du er den kvinde som andre kvinder begynder at se op til – "I want what she is having”

 

 

b3ea3adf778a0b207c296c49f6f886a8

Genkender du dig i eventyret?

Once opon a time... 

Var der den dejligste pige. Hun var fyldt med magi, energi og hjertevarme. Men her på jorden var hun begyndt at lukke ned. Hun kunne ikke længere finde hendes vej. Frygt hoppede altid ind i hendes space og langsomt glemte hun det fantastiske hun var, og blev som alle andre...

Hun længtes efter en Fairy Godmother som kunne vise hende vejen.

Fører hende tilbage til hendes helt unikke magi. For dybt i hende blomstrede drømmene. Hun vidste hun var bestemt for noget andet.

Hun vidste hendes potentiale var langt større end hun overhoved turde sige højt, og hun vidste, at hvis hun turde  gå det i møde ville hun elske sig selv og sit liv så meget mere... 

Lyder hun bekendt? 

Jeg ved du har gået igennem ild og vand.

Det har til tider været benhårdt at være dig. Du forstår ikke altid selv hvorfor du ikke er tilpas. Du skammer dig over du ikke har rykket på det du ville.  livet har trukket i dig. Undskyldninger, frygt og skam har holdt dig tilbage og forhindret dig i dine drømme. Men det er ikke det du ønsker. Du er klar til det næste kærlige niveau i dit liv.

Derfor er jeg her.

Jeg er her for at støtte dig på den rejse du skal ud på.

Ud der hvor du skaber den kærligste del af dit eventyr. Der hvor det dybe møder det høje. Der alle dine sider forenes så smukt. 
Jeg har altid elsket at følge mit hjerte. Gøre det jeg synes var sjovt, dybt og nærende. Men i en årrække lukkede jeg ned for mit naturligt talent for at nyde min egen magi. Jeg blev forført af andres magi og lyster og frygt talte sit tydelige sprog, så jeg ikke turde være den jeg er.

Jeg kender den smerte du føler når du gemmer dig

Fryser fast og stopper os selv, fordi vi ikke kan overskue konsekvensen af det næste skridt. Og jeg tror desværre også du kender den udfordring, og det er derfor du er her. 

På disse 7 magiske uger  sætter vi din magi fri i verden

Vi skal sammen bekæmpes vanedyr og gamle skamtrolde vil titte frem som får brug for kram. Vores rejse sammen vil få dig i kontakt med den dybeste feminine visdom og de dejligste ting i dig. Åbne op for din playfulness. Din åbne energi af at ting kan lykkeds og at du et nok. Faktisk mere end nok. For jeg deler det tryllestøv, som skal til for at vi som sensitive, powerfulde kvinder kan indtage den plads i livet som føles helt rigtig. 

Jeg vil ikke blot hjælpe dig med at finde en ny karriere vej.

For det er ikke sikkert du vil skifte. Jeg vil hjælpe dig til at folde HELE dig ud. Til at ekspandere og fylde med det dit hjerte brænder for. 

Sammen indretter vi dit hjem, din omgangskreds og dit liv så det nære dig, så du har energien til at nyde og give samtidig. Så du kan mærke hvad der er helt rigtigt for dig og flyve din fremtid i møde med flow og kærlighed. 

Du ved allerede nu om du er klar

Enten mærker du det i maven, i kroppen at du er klar. Det er nu.

Hvad end din følelse er. Så følg den. 

Kærlig hilsen

Line 

Aka. Din Fairy Godmother på denne feminine rejse... 

IMG_3356

Nej det behøver ikke være så svært sweety

Hvis du kan genkende bare én af de ovenstående situationer, så er der håb forude. For du er kommet til det rette sted...


Lad os skabe klarhed, så du kender dit Puopose og har modet til at leve det

 

For sandheden er...

…Du er ikke alene. Lige nu oplever rigtig mange kvinder den uro, modstand og tvivl du mærke i dit system. .

Som stærke og ambitiøse kvinder har vi lært hvad der skal til for at passe et arbejde, gøre det som er "korrekt" og strategisk for at få succes på de traditionelle arbejdsmarkede.

Men ingen har lært os den feminine vej til et kærligt og blomstrende arbejdsliv 

Hvordan du mærker din lyst, hvordan du får dine unikke kvaliteter til at skabe forandring i verden.

Som dygtige kvinder fik vi ikke gode karakterer for at følge vores intuition og skabe innovation der kan forandre verden. Vi lærte at være kritiske. Læse hvad andre havde gjort og sagt og citere dem. Og det er en smuk evne.

Men hvis vi for alvor vil skabe forandring i verden skal vi  finde vores unikke magi - både den maskuline og feminine - og turde at blive ledere i vores eget liv. Tage egerskab af vores livseventyr, og tage de kærlige skridt det kræver at skabe et arbejdsliv der er helt aligned med vores feminine væsen, værdier og ønsker.

 

Det er netop det jeg kalder at leve ens feminine life purpose.

 

Det feminine handler ikke om ligestilling for mig. Men det handler om at tage vores arbejdsliv i en retning der er kærlig for os selv og fremtidige generationer. At få lysten tilbage. Få dine oprindelige kompetenceer og gaver til at blomstre. Skabe fra et autentisk sted. lytte til din intuiton og samtidig tage handlekræfige skridt frem ad. Få kontakt til din naturlige motivation og skaber kraft som du har i dig, som kan motivere dig igen og igen.

 

 Det feminine lifepurpose er det som kan guide både til den helt rette arbejdsplads hvor vi er ansat eller i vores egen biz. 

Du har langt mere power som du kan bruge på den mest naturlige måde i verden. Ikke som noget du skal presse igennem for at leve op til omverdenens krav. Men på den feminine måde hvor du mærker din krop, er til stede i nuet og åbner op til din egen unikhed.

 

Når først du åbner op til dit fulde feminine potentiale, mærker den og giver den lov at fylde i verden, opstår der magi i dit liv. En ting de fleste af os er bange for. Måske fordi vi i århundrede har været gode til at holde hinanden nede med janteloven. Men når vi giver slip på den og lære den kærlige feminine lifepurpose metode. Så kan al det forandres.

 

Få kontakt til din magi og lad dit feminine lifepurpose guide dig

 

Hvis du ønsker at omfavne Din Magi og dele den med verden 

Så er det tid til at investerer i dig

- og et arbejds liv du vil elske

 

Du får 13 ugers kickstart af dit lifepurpose for den smukke investering i dig på 4500,-

 

Dag
Time
Minut
Sekund

Tiden er kommet

- Du skal shine og det er tid til at tage kærlig handling

Der er kun en der kan tage dit liv til det næste niveau - og det er dig.

Men med kraftig opbakning, den rigtige metode bliver det SÅ meget lettere.  Start dit eventyr!

fee-3041679_1920

Hvad indeholder forløbet?

Dette Magi og Feminine lifepurpose eventyr, indeholder både øvelser, undervisning og live meet-ups online, hvor der er plads til spørgsmål og individuel sparing. Hver uge har et særligt tema, som får dig mere og mere i kontakt med dig, og det som er rigtigt for dig. Det er nøje tilrettelag, så du får redskaberne til at ændre dit liv og give dine magi til verden.

 

6 Online moduler med 18 lektioner tryllestøv

Det første modul frigives den 1. Maj og hver onsdag efter frigives et nyt modul. Et modul indeholder 3 nye undervisningsvideoer fyldt med tryllestøv.

Til hver er der små eventyrlige opgaver eller udfordringer, der får dig i bevægelse i dit eventyr. Det anbefales som minumum at sætte 1-2 time af hver uge, men jo mere tid du sætter af - jo kraftigere resultat. Der er et stort fokus på opgaverne - da det er dine actions der vil få dig til din happy ending.

 

Online live session

Ugentlig Magisk Mandag klokken 20.00

Det er her du får ugentlig opbakning, indiviuel støtte og vi sammen laver nogle af de øvelser, meditationer og shrings der gør du bliver holdt ved ilden og tager skridt frem i dit liv. Det forpligter og giver momentum og fællesskab at mødes online, til en motivationssamtale. Her laver jeg opsamling på ugens tema og hepper på du får rykket. Der er tid til Q&A - questions and actions. Her kan du stille spørgsmål, dele ahaoplevelser og møde de andre i gruppen.

Erfaringerne fra sidst var at alle får virkelig meget ud af disse live sessioner. Det giver nemlig også følelsen af fællesskab og sisterhood når det er bedst. 

 

Facebook gruppe il sisterhood sharings og ahaoplevelser

I Facebook gruppen holder vi hinanden til ilden. Der vil være mulighed for at dele din udfordringer, sjove indslag fra opgaverne, og de ahaoplevelser du får. Ligesom du kan blive inspireret af de andre kvinders proces. Der sker nemlig magi når vi deler med hinanden.

fantasy-3077928_1920
adventure-2528477_1920

Gå fra frygt til et liv med Feminin hjerte mod

Identificer dine overlevelsesmekanismer og skam som faktisk holder dig tilbage fra at leve dit lifepurpose og få det du ønsker

Træn nye feminine succes vaner, som gør dig til en modig kvinde der følger sit hjerte. Her lærer jeg dig blandt andet de 7 magiske skridt til et liv du elsker <3

 

Hvad længes du efter? Lær at lytte til din indre guidens fra dit hjerte, lyst og sjæls vibration

Ja glem drømmen om en bil – vi går dybere. Du får her nøglerne til at mærke efter igen og igen - hvad er godt for dig. På vores live dag sammen tager jeg dig igennem en helt særlig proces som giver dig din sjæls sande vibrationer som altid kan guide dig. Det er virkelig magisk. Så hjertet, sjælen og dig sammen følger det helt rette for dig. Uden det behøver at tage uger og måneder og mærke hvad er rigtigt<3

Din Magi 

Du har en særlig gave - ja faktisk mange. I dette modul finder vi ind til din magi og det som du helt naturligt giver til verden. Du finde ud af hvad der karakteriserer den ydre magi du har delt med folk - men også din indre magi. Den du måske har holdt tilbage, vil blive synlig for dig igen. Og give dig visdom til at bruge den i dit nuværende job eller i en ny virksomhed du skaber.  <3

 

Dit Feminine Lifepurpose

Jeg vil lave en Unik feminine lifepurpose proces med dig. Den får dig ned i dine autentiske unikke gaver til verden. Du vil komme i kontakt med dit unikke why - det du ønsker at skabe og ændre i verden. Og kobler det til slut med det som du vil elske at gøre. Et feminint lifepurpose handler nemlig om at det du gør bliver en livsstil der også passer til dig. Der gør det SJOVT at arbejde. Og at du arbejder med noget der giver DIG energi. 

For når vi kender dem, så kan du mærke dit feminine lifepurpose.

silhouette-820479
21731258_10159444760820014_5778826554293311026_n
IMG_1551

 

Spil fri af frygts fangeskab og  Træd frem med din magi 

Din magi er klar til at møde verden. Du ved hvad den er, du har mærket dit lifepurpose - nu er tiden kommet til at give din magi til verden - hver dag. Vi går på opdagelse i hvad dine særlige evner er og hvordan du hver dag kan give dem mere og mere til verden <3 Her kommer en sjov udfordring du vil elske!  Og som også gør det klart, hvordan du træder frem igen og igen i dit liv.

 

Fejring – you know and feel it!

Et feminint lifepurpose skal ikke kun sidde i vores tanker, det skal være i vores hjerte og i vores krop så vi kan navigere efter det hver dag <3

Den sidste uge er det tid til at tage hula skørtet frem og fejre din proses og alt det du er. Du giver slip på det sidste skam, og bliver helt klar på dine næste skridt for at du kan mærke dit life purpose og får fulgt dit hjerte. Men også shiner med at være dig. Der er gemt et par gode goddies til sidst, som er en kærlig overraskelse, du godt kan glæde dig til!

 

 

OBS…! Det her er ikke et kursus for alle

Lad mig forklare...

Jeg er en ambitiøs kvinder og facilitator der har skabt forandring de sidste 8 år. Først med iværksættere, så grønne virksomheder og nu for ambitiøse kvinder. Og tro mig, jeg ved hvad der skal til for at skabe succes. Derfor arbejder jeg kun med kvinder der er klar til at rykke, og som er klar til at dykke all in og give det deres bedste.

Dette forløb er derfor ikke for dig hvis du....

 • Bare synes et er lidt rart at gå rundt og dyrke din egen tristhed og uheld (og ærligt det kan jo være dejligt ukompliceret)
 • Der ikke vil se sig selv i øjnene og rykke dig når verden og dit purpose kalder
 • Dig der faktisk nyder blot at hoppe og danse for alle omkring dig i stedet for at være hos dig selv og gøre det som er rigtigt for dig
 • Dig der synes at det der indre fængsel du holder dig i faktisk er lidt trygt, og kom der ikke også mad i cellen hver aften kl 18?
 • Dig der tror forandring kommer fra andre og ikke selv har tænkt sig at løfte en finger
Alle elsker dig

Det indeholder 6 moduler med masser af godter til dig

 

 • Øvelser i at bruge dine feminine sider til at skabe magi i dit liv 
 • Meditationer der både taler til det feminine og dit maskuline drive 
 • Besøg i himlen hvor du møder dem du skal smitte med din magi 
 • En transformerende rejse i Skam så du kan finde og frisætte din Skam Sol 
 • Forståelse for hvad der gør kvinder fejler i arbejdslivet og hvordan du undgår det 
 • Connection med andre kvinder du kan spare med og inspireres af
 • Øvelse i at modtage og tiltrække det du ønsker UDEN det er hårdt arbejde 
 • Grænse videoer - hvordan du sikre dig dit space og dine valg nære dig og at du siger stærkt og powerfuldt nej til alt andet 

Hvis du ønsker at omfavne Din Magi og dele den med verden

 

Så er det tid til at investerer i dig og et (arbejds) liv du vil elske

 

Du får 7 ugers kickstart af dit lifepurpose for den lette sum af 4500,-

Er du top uheldig og din økonomiske verden ramler, kan du få særlig plads - send mig en mail på Line@ambitiøskærlighed.dk 

 

Dag
Time
Minut
Sekund
silhouette-820479