Eventyret om Businessideen, der blev fanget af perfektionisme

Der var engang en bizness ide. Den glædede sig sådan til at komme ud i verden.

Den havde udset sig den dejligste kvinde at komme hos, som havde den helt rigtige lyst og magi for at den kunne flyve. Derfor begynde den at komme til hende.

 

Først afviste kvinden den. Hun mente ikke det kunne lade sig gøre.

Hun kastede den væk og sagde det jo kun var i fantasiverdener at noget så godt ville kunne skabes af hende. Men Biz ideen gav ikke sådan op. Den blev ved hendes sjæl i årene der gik, og en dag var kvinden klar. Hun havde gået og mærket ideen. Hun havde fået flere ideer til hvordan hun kunne møde Biz ideen. Biz ideen havde selv vist den skeptisk kvinde billeder af hvordan deres fremtid samme kunne se ud, og det glippede kærligt i kvinde når hun lod drømmen få plads,  for så ville hun jo helt ærligt elske det. Hun havde googlet hvad andre i samme felt havde gjort.

En dag begyndte hun at kaste sig ud i det og hun blev derved en ægte iværksætter.

Det var den skønneste rejse og det gav kvinden et rush og en energi hun aldrig havde prøvet før. Fuck det var fedt at gå efter hendes drøm, og hun mærkede som om hele universet hjalp hende på vej.

 

Men så begynde frygt og en endnu værre spiller at dukke op. Det var perfektionisme. Og perfektionisme var ALDRIG tilfreds med det kvinden gjorde. Perfektionisme brokkede sig, og sagde kvinden var dum, inkompentent og at hun da UMULIGT kunne launche noget når der stadig var fejl i hendes produkter. Og når hun endelig kom ud med produketer havde perfektionisme også en holdning til hvordan de skulle lanuches, hvor perfekte deres indpakninger skulle være. Kvinden troede fejlagtigt at perfektionisme blot var sunde høje standarter så lyttede men desværre gjorde det hende ikke godt. For perfektionisme var drevet af frygt, og sjældent kommer gode ting af at slå sig selv med frygt.

 

Som uger og månederne gik begyndte kvinden at knokle mere og mere.

Knokle for at følge med perfektionismes befalger. Knokle for at blive accepteret. Knokle for at være fejlfri. Knokle for at være der for alle omkring hendes så hun både var perfekt i hendes privat liv og i hendes arbejde. Knokle for at perfektionisme synes at andre nu kunne være stolte af hende. Det ødelagde hende og pludselig føltes hendes liv som et fængsel. Hun var i frygt mode. Bange for perfektionisme og det hele føltes som en kamp. Og det var bestemt ikke hendes plan da hun startede. Det her var ikke det liv hun drømte om.Den gang Biz ide kom på besøg havde det føltes magisk og fyldt med glæde.

Hun forstod det ikke, for på en måde gjorde hun jo hvad hun drømte om, men der var noget galt for hendes MÅDE at være i sin biz på var usund.

Perfektionisme skulle aldrig have sat rammerne, det skulle kærlighed, Lyst og pleasure. For deres vibration er ekspansive og kanaliserer flow. Frygt og perfektionisme lukker energien og gør alt til en kamp.

Heldigvis opdagede hun den vej hun gik på og hvordan hendes perfektionisme drev hende væk fra hendes hjerte og hun tog en dag en vigtig beslutning. Fra og med i dag var dett hende og hendes hjerte der satte agendaen. Hendes biz skulle bygges på Pure love og hendes Lyst ville vise hende vejen og lave de rærligste strukturer så hendes biz igen kunne være hendes fristed. Et sted hvor hun nød at skabe og forkæle verden med hendes produkter. Det føltes SÅ godt og fra og med den dag blev hende motto at følge sit hjerte og altid sætte Pleasure over perfektion.

Og ja ser du kvinden var mig, og måske hun også er dig?

Snip snap snude nu er denne del af historien ude, tip tap tønde nu kan den lykkelige slutning begynde.

OG lykkelige slutning, ja ser du skønne dig – dén er du skaberen af.

 

(Tekst af Line Bram, Foto af skønne Caleb George on Unsplash, Grafik Line Bram)

Del endelig til andre sjæle der har brug for at høre eventyret… 

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?