Det ville jeg fortælle mig selv som nystartet Biz-kvinde

Drømmer du om at starter din egen business eller er du allerede godt igang?

Hvor end du er, kan det altid være en fordel at høre de permissions og tips andre vil give til at skabe en business fra hjertet.

Jeg har haft min business i 10 år og har lært et hav af ting. I mine nye Nytårs Lystbog er der en opgave om at skrive et brev til den kvinde man var for 10 år siden. Når jeg tænker tilbage ville jeg allermest rose den kvinde jeg var og giver hende disse dejligste permission og råd for hendes vej frem.

Du får dem herme også – for måske du har brug for at høre præcis det samme💃

Here we go, brevet til mig, Line, der lige var kommet hjem fra en jordomrejse, 24 år gammel og nu skulle starte hendes første virksomhed, fordi hun havde vundet en stor iværksætterkonkurrence igennem Venture cup. Men som sagt brevet kunne lige så godt være til dig💋

(Obs vil du have fingrene i min Lyst bog, så rulle nederst på siden der kan du se hvordan du får den helt gratis) 

Kæreste dig

Først vil jeg gerne rose dig. Shit du er en så skøn og modig sjæl. Tænk at du vil starte din egen virksomhed, og gøre noget ingen i din familie har gjort. Ingen i din omgangskreds forstår eller har prøvet. Det er virkelig modigt.

 

Men jeg kender også dine længler. Du ser verden på andre måder end mange omkring dig. Du ser muligheder og du har et hjerte der på det dybestee plan ønsker forandring. Og det vil du gøre💋

 

De ord jeg bruger her vil til tider føles meget mere blødsødne eller mere spirituelle end du er vandt til.

Men det er fordi jeg skriver til dig fra fremtiden. Og ha ha nu jeg tænker over det vil du elske billedet nedenfor og samtidig total dømme det som useriøst;) For du prøver at se professionel ud på den typiske måde, og det er du også god til – Men det er ikke længere vores vej.

Ser du din rejse vil tage dig steder hen du ikke lige nu bare kan forrestille dig. Lige nu oplever du kun ivæksætterverdenen fra de store Iværksætter konkurrencer og Store multinationale firmaer.

Men der ligger en spirituel biz fremtid hos dig. En rejse i Tantra og igennem 3 forskellige virksomheder til du finde ind til din magi, det du er her for. Og du har lært så meget på vejen.  Det vil jeg fortælle meget mere om i kommende (Nyheds)breve og videoer, men her får du mine første vigtige fif til din vej frem🔥

 

Skærmbillede 2019-04-21 kl. 11.38.51

Når du leder dit liv fra Lyst & Feminine essens,

da  kommer du hjem til dig selv på en unik og kærlig måde  

Ha ha ja du vil sikkert ikke engang forstå disse ord.  Du mærker og sanser verden som er den magisk. Du er mere følsom og sensitiv end du lader verden vide, og det giver dig en forståelse for energier som er ret unik. Men lige nu glemmer du den del væk, når den faktisk er en af dine smukkeste styrker.

Når du ser sammenhænge laver dit sind det til eventyr, og selvom du ser den egenskab som fjollet, vil den vise sig megt værdigfuld. Både for dig og dem du er her på jorden for at hjælpe, undervise og lede.

Du dømmer dig selv for din legende natur. Din playfulness og det at din Lyst er så vigtig for dig. Men skat – begge dele er en naturligdel af dig og din unikke vej her på jorden. Det er trygt for dig at lytte til din Lyst og lade “hende” Guide dig. Hun er en del af din feminine visdom, en del af din modtagende natur som du skal gå i møde – for hun kender den vej DU vil nyde.

For JO man kan GODT lave en Biz hvor man ELSKER det man gør. Så lad ikke nogle fortælle dig det modsatte. Du vil være et bevis på det i fremtiden, og det vil smitte de skeptiske der er klar til det;)

Skærmbillede 2019-04-21 kl. 11.38.28

Du er ikke lavet til kun én Biz, så lad ikke perfektionisme få dig til at hænge dig i ligegyldige detaljer så du aldrig rykker

Giv dig lov at prøve af hvad der passer til dig. Du vil ændre dig og nye veje vil vise sig. Der er NO WAY du kan forudse hvad vi skal gøre i fremtiden, men tro mig når jeg sige, at du godt kan glæde dig, for det er så meget mere vildt end hvad du kunne have forestillet dig.

Både i kærlighed og parforhold hvor din dybeste tro på kun at ville det bedste i kærlighed (som har kostet dig dyrt indtil nu) Ja ved du hvad du VIL finde vejen i kærlighed. Og det kan godt være det ikke er med manden du er med nu, så giv dig lov at lytte til dit hjerte. For du VIL også finde den lækreste og mest nydelsesfyldt vej til vækst. Og det kan du godt være stolt af. Jeg er pisse stolt af den måde du er i verden på og den måde du udvikler dig på til i dag.

Skærmbillede 2019-04-21 kl. 11.38.22

Brug dit Nej

– Jeps du må gerne og det vil gøre dig, din biz og dit kærlighedsliv godt

Ja jeg ved du er en der har JA hatten på. Og for det så ELSKER jeg dig.

Det gør dig unik. Det gør dig positiv og optimistisk. Det gør du kaster dig ud i nye projekter, at du er åben og legnde. Men når du kun siger ja har det jo også en bagside. Den taler vi ikke så meget om vel? Men den gør dig stresset. Den gør du skal være  oget vigtigt for flere mennesker end det er muligt for dig. Det gør at du løber 100 veje når kun 3 faktisk ville være det som gjorde dig gladest. Det gør du står i dilemmaer imellem fyre – og det skaber pinlige og ikke ærende øjeblikke. Det gør du igen og igen står imellem mennesker og føler du bliver trukket i fra 1000 sider. Det gør du føler dig som en dårlig veninden og en dårlig kæreste fordi du aldrig kan leve op til alt og alle der er om dig.

Du elsker mennesker dybt og det betyder at du gerne må vælge mennesker til og fra alligevel.

Du er ikke så ansvarlig for alle mennesker som du tror. Du har den vildeste power til transformation, men den bliver faktisk smukkere end du tror når du sætter andre fri til at de selv finder deres vej, og du får lov at gå din vej. Det betyder at sige farvel til nogle mennesker i dit liv og i dit kærlighedsliv. Men det vil give plads for at andre mennesker kan møde dig og der vil du blive overrasket over hvor mange andre dejlige kvinder der vil gå dig i møde som mærker verden som dig, og som selv tager intiativ og ansvar for deres liv. Du er ikke alene, og vil heller ikke blive det selvom du siger nej til nogen.

 

At sige Nej vil være den smukkeste gave og det ENE ord der vil forandre dit liv.

Det vil lede dig ind i en klarhed du ikke før har kendt. Den vil lede dig til bydere og mere nærende venskaber. Det vil gøre du kan gå fra den kæreste der ikke nære dig og nyde dybden i et ansvarligt bevidst og virkelig lækkert forhold. Det gør du vil få den sex og berøring der nære dig. Ja mærke hvad DU har lyst til. I stedet for at have Jahatten på for alle andres Lyst. Ja jeg kunne skrive meget om gaven i et nej. Men brug det og oplev magien skat.

magi feminin tantra og magi

 

En del af dig ved, at det at skabe en Biz ikke kun handler om penge og en bundlinje.

Igen og igen har du diskuteret højlydt med professor efter professor  og investor efter investor hvorvidt man kan have en Biz, hvis eneste formål IKKE er profit. Ja for du vil skabe en biz hvis hovedformål er forandring og det sætter du højere. Og skønneste dig. Du ved at din lykke og den effekt du har i verden naturligvis er den vigtigste.

I fremtiden vil den tankegang være langt mere normal. Der vil kvinder mere og mere åbne virksomheder der på det dybeste plan ønsker at løfte den måde vi skaber i verden på. Vi vil skabe grønnere produkter. Vi vil bruge overskud til sociale investeringer. Vi vil forandre verden på den måde vi forvalter økonomi på, og du vil møde så mange kvinder der er lig dig, og som vil inspirere dig på det dybeste plan.

(Og jeg kan sige du på et tidspunkt også finder den kærligste måde at tjene penge på så du faktisk vil elske penge, fordi de kan støtte dit purpose powerfuldt)

Jeg ved godt du kan føle dig Alene eller anderledes. Men det er du ikke.

Der er både langt flere kvinder på samme rejse end du tror, og også en del overnaturlige ting som faktisk vil støtte dig. Jeg ved du har fornemmet at nogen eller noget er på din side. Gud og naturen. Ja det vil du måske ikke helt indrømme men der er noget der gør du ser verden anderledes og tør mere og den forbindelse du mærker der vil blive styrket og forandre sig og du vil lede kvinder til både deres hjerte og en forbindelse til the sacred i denne verden. Til det sted i dig du kender når du er lykkelig alene. Den følelse når din indre pige har frit løb og føler sig mødt. Der når du mærker du følger din LYSt på det dybeste plan. Ja faktisk bliver du nærmest ekspert i din Lyst søde. Hun vil blive næret af en af de virksomheder du skaber.

Skærmbillede 2019-04-21 kl. 11.38.15

Nå skønneste. tiden løber, men hvis du vil modtage flere breve fra mig, om det jeg vil anbefale. Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, så kommer der dejlige Biz tryllestøv og fif til dig, samt kærlighed til at følge din lyst. 

Jeg kommer til at dedikere en hel del videoer og en hel del audioer til dig og andre kvinder som er ved at starte deres Biz eventyr.

For der er virkelig ingen grund til at starte på bar bund. Der er så meget visdom som jeg ved vil kunne støtte dig og alle de andre seje kvinder i denne verden som er på vejen sammen med os. Rigtig glædelig 2020, det bliver et vildt år!

Kærlighed, Power og high five skønne dig.

Line

Aka. Pleasure Queen og din Biz Fairy Godmother 

PS – Har du downloaded min Lyst Nytårsbog?

Ellers vil jeg klart anbefale dig at gøre det. Den er gratis og den hjælper dig med at fejre det gamle år og tune ind i det helt nye årti, med den bedste forbindelse til din lyst og feminine magi, så dine drømme rent faktisk går i opfyldelse👑 Du kan du finde min NytårsLyst bog her i min fb gruppe helt gratis til download.

 

 

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?