Nej du er ikke bagud

Nej du er ikke bagud –
Nej der er ikke 1000 Ting du “burde” gøre!

Du kan rent faktisk nyde, og finde den sjove vej frem for dig.

Med alle de gode råd der sikkert er i din news feed og som er i min – så er det MEGET let at få ekstra gode argumenter for at slå dig selv i hoved.

“Gud ja.. selvkærlighed det “Burde” jeg også være bedre til”

“What siger hun jeg kan lave den øvelse og så få passionen tilbage- jamen det virkede ikke for mig så jeg må være dum!”

“Ja jeg ved godt jeg blot skal starte med det første skridt – men jeg er så pisse bange for at fejle at jeg jo aldrig nogensinde kommer i mål med min drøm!”

“Bare følg hjertet så sker det skriver hun… men jeg ved fucking ikke hvordan, hvorfor kan jeg ikke finde ud af det”

Det er så nemt at komme med de rette råd – og det er så nemt at slå sig selv i hoved når vi lytter til velmenende gode råd. Du har måske endda prøvet at følge dem, men du mærke ikke det rent faktisk  virker. De andre flytter sig og du står stille. Eller jo hvis du er ærlig flytter du dig lidt, men du har mest en følelse af at være bagud – konstant. Og du slår dig selv i hoved for ikke at gøre det bedre.

Genkender du?  Så jeg får lyst til først og fremmest at sige. Pust ud. Giv dig selv et lille break og læs denne artikel. For du har sikkert en stærk maskulin side der bare vil frem, men som er i ubalance og har brug for at du får den dejligste connection til din feminine side og indre guidens. Men selv hvis jeg giver dig indsigter i det – vil det ikke virker før du får et realistisk billede af hvad kærlig forandring kræver.

Så lad os starte fra starte…

1) Dit nerve system, hjerne og krop er gearet til at leve på en bestemt måde og nye handlinger trigger din frygt som holder dig effektivt fast

Du overser den kæmpe power som din frygt har. Den sidder i kroppen. Den er der for at passe på dig. Men når du ønsker noget nyt vil det føles som en stop blok. Den skal imødekommes for at den ikke blokere dig. Og det leder mig til næste pointe.

2) En hver healings proces har 3 stadier – og rigtige mange overser det sidste stadie som netop gør at frygt kan give slip

og RIGTIG mange selvudviklings processer indeholder kun visdommen – the what men ikke the how to. Og selv hvis det har the how too så har de ikke the how too over the long run. For når vi har forstået det med hjernen så skal hele kroppen og hjertet med. Og der er der faktisk også en udfordring i VIRKELIG at få det ind under huden og gøre det til en vane så din krop mærke den trygt kan være der.

De fleste får ikke den nye indsigt, drøm eller tiltag ind som en ny vaner. Og Surprise. Vaner kommer nemlig ikke af sig selv – de skal trænes. Jeps kærlige handlinger skal trænes og undervejs vil ALLE de gamle vaner hoppe op og prøve at sabotere dig. Og NEJ DET ER IKKE FORDI DU IKKE ELSKER DIG SELV DU IKKE LYKKEDES.

DU kan elske dig selv herfra og til juleaften og STADIG IKKE RYKKE PÅ DIT LIFEPURPOSE. For når du ikke rykker er det fordi du er fanget i frygt mode- og derfra kan man ikke bare hoppelihop hoppe over i flow, abunence og fremdrift.

Det er ikke for at sige det er hårdt arbejde. Men for realistisk at forklare dig at den omskiftning du laver kræver noget helt særlige skridt som skal gentages kærligt. Der er en frygt der skal omfavnes – Og det er den faktor som allerflest overser.

På mit Online kursus “Feminin magi og Lifepurpose” kommer du ikke sovende til resultater. Nej det kræver handling -MEN det er formodentlig en HELT ANDEN type handling end du tror. som tager kærligt hånd om din frygt HVER GANG DEN PRØVER AT FORHINDRE DIG I DIT LIFEPURPOSE. Samt en handling der drejer sig om at forbinde den smukkeste feminine magi med den smukkeste maskuline energi. (Mere om det nedenfor).

3. Du har ikke haft redskaberne til at skabe ENERGETISK alignment imellem det maskuline og feminine i dig – så du mærker automatisk flow og fremdrift

For på mit kursus der har jeg fokus på at skabe balance og fremdrift så din maskuline og feminine magi arbejder for dig i stedet for imod dig.

Ofte ser jeg hos mine klienter at det umodne maskuline arbejder imod mine klienter. Så måske det er det samme for dig nu du er her.

Du kan se du har et umodent maskulint hvis du  Enten fordi du fx ender med KUN at arbejde.

  • Du giver ikke dig selv pauser.
  • Du mærker du er i frygt mode.
  • Du kan ikke skabe retning og skære det fra som ikke gør dig godt.
  • Du ender med at tage dig af alle andres behov i stedet for dit eget.

Alt det sker når vores maskuline ikke er i balance, og det kan heldigvis forandres så smukt når vi omfavner det feminine.

Dit feminine bliver udfordret fordi det aldrig får tid til at afslappe, nyde og tage imod og falder ned i det umodne feminine i dig.

Det umodne feminine oplever:

  • Du ikke kan mærke hvad der er rigtigt for dig
  • Du mærker opgivenhed og længes efter nogle redder dig
  • Du kan ikke skelne dine egne følelser fra andres
  • Du får intet gjort og mærker ondt i maven

Når vi er i det umodne feminine så kan vi ikke mærke i hjertet hvad der er det rette for os. Hvad det er som gør os glad. Hvad vores naturlige intuition siger os. Vi føler os uden rettesnor og guidens og vi søger den udenfor os selv. Når vi ikke kan mærke vores sandhed – så har vores masculine intet at styre efter – andet end hvad andre gør. Og hvad andre gøre er nærmest ALDRIG det rette for os eller det feminine, for det disconnecter os endnu mere fra vores egen vej og evne til at mærke os selv endnu mere

Kan du se den negative spiral? Vi bevæger os i vildrede..

For at bryde med en ubalance i vores maskuline og feminine og skabe et liv vi elsker – er der behov for de helt rette øvelser der får vores energier op i de sunde energier.

Det kræver:

1) Øvelser der Både giver adgang til din sunde feminine energier.

Ja der styrker den energi i dig der nyder at tage imod og som åbner dit hjerte, så du igen kan mærke din lyst og guidens. Dit hjerte og den visdom som du bære på. (Bare rolig I got your there – for det gør vi en masse af på mit kursus).

2) Øvelser der styrker dine sunde maskuline energier.

Jeps der også behov for det maskuline måske overraskende for dig. Men der er stor magi i dit maskuline i at sige stærkt fra til alt det som ikke er sandt for dig mere og give det tilladelse til at give slip på det formodentlige alt for store ansvar du bære på, og zoome ind til det rigtig vigtige. Til det som nære dig og dit feminine. Det handler om aktivt at vælge dig og din vej. Igen og igen. For rigtig mange kvinder føles det som en egoistisk og så SELVKÆRLIG vej.

Og når vi tager de skridt fra de to typer af energier  – så giver det SÅ lækkert plads til dig. Til din Magi og så er det med at give dig fuld tilladelse til at modtage, nyde og lade dine to energier slå sig sammen i det lækreste potentiale du har i dig.

I starten er de her skridt scary. Det vil gøre dit nerve system nervøs fordi det er nyt og din stenalderdel af hjernen (Der by the way ikke har udviklet sig siden stenalderen) Tro du kan dø af den forandring.
Derfor er den sidste ting som man har brug for kærligt følgeskab.

For du kan ikke skabe den forandring du ønsker på egen hånd.

Nej det er ikke muligt. Eller det vil sige måske vil det lykkedes dig. Men jeg kan love dig det bliver en kamp. Jeg har prøvet den. Du har prøvet den. Oprah har prøvet den – resultatet er ens. Det går SYGT langsomt og man falder konstant i set backs, man mister troen på det skal lykkes og det følges som en kamp i modvind. Er du enig?

For det ændre sig heldigvis når vi omgiver os med mennesker der vil os det bedste, og vi kan følges med mennesker som er på samme rejse.

4) Du falder i fælden at du tror du SKAL og KAN gøre det hele alene

Når der er SÅ meget feminin healing, effektivitet og nydelse i går vejen sammen med andre <3

Vi er sociale væsener og nye vaner skabes så meget lettere når vi udvikler os i flok. Når vi Får den støtte og motivation på daglig basis fordi man ved andre går vejen med en. Ja kan afsløre at ville gøre det hele alene er en af de umodne maskuline sider i dig, der tror det er nødvendigt. Men det er det ikke. Du må gerne lade dig guide sammen med andre.

Om det er en mentor der gør det. En (Virkelig dedikeret) Veninde eller man går i et forløb hvor man følges med en dedikeret gruppe af kvinder – så vil det styrke dine succesrater helt vildt for at skabe et liv der føles værdigt, energifyldt og som du ønsker det.  At skabe nye vaner i flok er det aller bedste for dit nerve system. For det gør du vil føle dig tryg i processen og samtidig vil det skubbe din proces når andre rykker.

Det gør du vil have et sted at få mulighed for at give slip på den frygt. Omfavne den magi i dig som længe har ønsket at komme ud, og du med kærlige og sikre skridt kan begynde at gå de nye vaner i møde. Kan begynde at mærke det overskud det giver når vores maskuline og feminine er i balance.

Jeg håber at dette giver dig en forståelse af dig og det som det kræver hvis du ønsker at skabe det liv som der nære dig. Det er ikke den lette vej netop nu. Men jeg lover dig at det bliver det på den lange bane, for der høster du de dejligste frugter af at følge det tempo som nære dig og din sjæl <3

Kærlig hilsen

Line

 

Ps. Giv dig selv blot lov at mærke hvad der taler til dig i denne artikel. Hvis du mærker du vil med og have støtte sammen med andre dejlige kvinder, så er du meget velkommen i mit forløb den 7. oktober<3

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?