Tag til Koh Pangang og nyd en spirituel Work-away ferie

Skønne dig der vil på work-away

Ja du vil da gerne tage din skønne biz med ud til sol og summer og nyde det vi kalder et lap top life. Du vil efterlade regnen og vinter depri tid herhjemme. Så vil jeg tage dig med på rejse i hvordan du tager computeren under armen og lander det fedeste sted. 

Jeg har altid elsket at rejse og derfor har det også været vigtig for mig at opbygge en virksomhed hvor jeg har fleksibilitet til at rejse - men også at kunne rejse fra de lækreste steder! 

Måske du ved jeg de sidste år har arbejdet fra LA, New york, Hawai, Thailand og Bali for bare at nævne nogle af de dejlige steder - og her vil jeg beskrive et helt særligt sted i Thailand som kombinere det bedste fra naturen med det dejligste fra tantra og samtidig er et staraffenland for iværksættere. 

 

 

Eksempel på en Biz dag efter hjertet 

Du vågner til lyden af havet der bobler. Lyset rammer dit ansigt og du mærker energien til at komme op, for du ved du skal ud i bølgerne... 

Du mærke den søde friskpressede juice på tungen og læner dig tilbage efter en dejlig morgenmad med udsigt til jungle og hav. 

Din krop bliver stukket ud og du mærker du lander i dig selv. Du har netop været til hjerte meditationog føler dig både rolig, forbundet og har mødt nogle dejlige mennesker. 

Du finder en smuk plads i skyggen på en restaurant ved vandet og skriver en blog post. Kreativiteten flyder og når du frygter at dele den,  kan du lige hoppe i vandet og få energien tilbage så du når I mål med dit projekt. Om eftermiddagen holder du et møde via skype på telefonen imens du nyder at ligge i poolen. Din kunde ved måske slet ikke hvor du er, og du kan blot nyde at arbejde i sus og dus. 

Om aftenen tager du til Zen beach hvor folk nøgenbader og synger imens solen går ned. Du mødes med de andre du mødte igår til den mest fantastiske workshop om power og lifepurpose. Du forundres over folks åbenhed og føler dig fyldt op af god energi. 

Og som du lægger hoved på din pude om aftenen mærker du følelsen.. jo det er da ret lækkert du lige prioriterede dig selv og sådan et kærligt biz liv <3 

Vi har brug for flere der nyder at være selvstændige

En af mine kæpheste er at det skal være sjovt at skabe din biz. Jeg hjælper derfor en hel del med at indrette deres biz så den nære dem - ja NÆRE dem.

Din virksomhed går galt hvis du kun knokler og presser dig selv. Og jo vi skal knokle, og nogle gange er det svært - men netop derfor er det SÅ vigtigt at indrette din biz FRA STARTEN til at tage nydelse med i din forretnings udvikling og sikre dig at den feminine side i dit lifepurpose også æres. Og det er det som giver dig energi. Der er et hav af teknikker til det som jeg lærer folk på mit Din magi og feminine lifepurpose kursus

Men en af de vigtige ting i denne sammenhæng med work-away, er at for virkelig at kunne vækste - både økonomisk OG føle sig tilfredsstillet handler om at skabe biz på dine præmisser og kunne ære den du er. Dine behov. Det som GIVER energi. Det betyder hjælp, modtage penge og at finde de måder at arbejde på du synes er sjovest.  

For nogle er kontor og 8-16 det fedeste. For mig er kontor i det fri, fleksibilitet og det at kunne arbejde på mange måder med mit lifepurpose og den mission jeg er på vigtig. Og derfor rejser jeg. Meget. Og nyder. Meget. 

Det er ikke egoistisk eller blot for sjov, det er virkelig selvkærligt og strategisk godt - for både for mig og min hjerte biks. Og at være selvkærlige er noget mange lærer i mine biz sessioner, og lige her kan du inspireres til at forkæle dig og din biz med en rejse til Thailand <3 

Det er øen koh Pangang jeg vil anbefale dig at rejse til

Du kender den måske for denst fuldmåne party men på vest siden af øen finder du et hospot for selvudvikling, veganske restauranter og et hav af de dejligste strande, tantra, meditation og you name it workshops. Billige men dejlige overnatningssteder og ja behøver jeg at sige at vandet og solen er fantastisk derude? 

Nå men jeg har lovet en del af jer at dele mine oplevelser derude fra med jer. Så her er dejlig inspiration til at forkæle dig og din Biz. 

 

Overnat i lækre hytter ned til vandet - Ren havfrue energi

Jeg eeeeeeelsker at bo ved havet. Min indre havfrue kommer ud og min kreativitet og energi stiger. Du kan finde bungalows fra 50kr per nat og op til mega dyrt. Men jeg boede på steder til ca 100-300kr  per nat for mig og min kæreste.

Men vil du fx bo en måned i en lille hytte kan du flere steder få det helt ned til 2000kr for 30 dage. Dvs langt billigere end at bo i DK;) 

Biztips: Sørg for at find et sted med overdækket balkon eller retaurant da du så kan skrive på computeren

Nydelsestip: Seriøst brug pengen på at bo ved havet for det sætter gang i kreativiteten.

De her steder at bo er dejlige

Pha Ngan Cabana - Her er lækker pool, gode arbejdsfaciliteter, og her tog jeg i sin tid online kursus, og denne gang optog jeg video og tog et money mindset kursus fra poolen. Top dejligt og ca 2000-3000 for en måned i lille lejlighed) 

Haad chao pho resort - Virkelig afslappet sted med indisk flyderstil. Vi betalte 300 kr per nat og fik bungalow HELT ned til vandet - se film. Lækker og lidt dyr indisk ca 40 kr per måltid)

See tanu - med Belgium beer bar og lækker vestlig mad. Gå efter bungalow nr 5 den er billig men med havudsigt. Der er også pool men den har ingen havudsigt. 

See flower - Tror det er godt og billigt, men det er altid udsolgt så her skal du være i virkelig god tid;) 

Hvor kan du arbejde henne? 

Jeg nyder personligt at arbejde fra min bungalow eller nogle af de lækre afslappede eller eksklusive restauranter langs vandet.

Men vil du have et rigtigt kontor fællesskab så tjek Beachhub der ligger i Sri Tanu. Der har de alt hvad man skal bruge for et lækkert kontor. 

Biz/Nydelsestip: Giv dig også lov at være kreativ - optag videoer i junglen, tag et møde via skype fra poolen, eller hvad med ideudvikling ved vandfaldet eller og lave visualiseringer i sandet? 

 

Hvad kan man lave på Koh Pangan?

Ahhh der er virkelig lige det som din krop har lyst til... Men du SKAL nyde massage, havet og nogle af de mange workshops der udbydes! Høj season er Dec-Marts hvor der er flest aktiviteter, men der er også resten af året. 

Udnyt de mange workshops:

  • Tantriske workshops hvor du går dybt i intimitet
  • Kvinde og mande workshop hvor du lærer om dig i dybden
  • Trommerejser og cacao ceremonier
  • Iceland practise og maskuline workshops
  • Shamanisme og naturlig connection
  • Bizness udvikling
  • Detox
  • you name it they got it. 

Find fede kurser og workshops her:

Tjek fx Agama yoga center der er virkelig etableret og med mange dybe tantrakurser. Orion healing center hvor du både kan komme til yoga, mindfulness mm. og de også har fantastisk mad og lækre raw kager eller kig forbi hos Samma Karuna der ligger ned til vandet. Jaran's yoga-wellness-eatery der ligger i junglen med udsigt til bjerge. Eller besøg steder jeg ikke selv har været som The Sanctuary på den anden side af øen der også har et godt ry og hvor du kan overnatte på stedet. Og der er mange flere end disse, så google og kig i fb grupperne. 

Tag også ned til Zen beach hvor der hver aften (især januar-marts) samles store grupper ved vandet og ser solnedgangen. Der er nøgenbadning, folk der tager musik og ildgøjlere. Der er ikke mange thailændere men der er mange skønne og spirituelle mennesker. Ha et åbent sind, så skal det nok blive sjovt. 

Kulturelle thailandske goder

Madlavningskurser, lokal dans, Elefantridning (nej dyrene har det ikke mega godt i fangeskab), tempel besøg...og MASSAGE. Mums forkæl din krop langs med vandet. Kun 60kr for en hel time.

Adventure - alt det typiske og lidt til

Dykke, bade i vandfald, SUP, kajak, speedbåd, kite surf, Klatre og skyrope og på de andre øer er der også faldskærmsudspring, nationalparkbesøg you name it.. Det eneste der ikke er er nok bølgesurfing;) Og sne... men hvis du er til det kolde er der folk der praktisere ice man og har kolde bade man kan gå i...  

Connect med andres kompetencer

- få fx taget lækre billeder i solen af en prof fotograf eller skriv ud i en af FB grupperne hvis du mangler hjælp til Biz, kærlighedsliv, selvudvkling for øen tiltrækker de sejeste folk - du er der jo fx;) 

Eller tilbyd selv workshops derude eller en gratis gathering i et biz emne du gerne vil nørde i. 

 

På Koh pangan er fb din ven

Ja ja vi elsker at være off line når vi rejser meeeen her kan Fb virkelig hjælpe dig. Brug disse to fb grupper til at holde dig opdateret på nye workshops og spørge om vejledning fra andre rejsende. Jo flere ting du siger interesseret i af arrangementer du synes lyder spændende, jo bedre vil fb være til at forslå dig nye ting der kunne have interesse på øen. 

Del dine oplevelser og følg mig på mine 

Har du flere spørgsmål eller særlige oplevelser du kan anbefale andre i Thailand, så del din viden i kommentarfeltet, så vi kan dele gode steder og oplevelser og det nydelsesfyldte biz liv. 

Du kan også følge mig på mit nyhedsbrev eller instagram (ambitiouslovelife) <3 

Mange har svært ved at prioritere egne behov - du er da ikke en af dem vel?

Dit hjerte fortjener du lytter til det, og giver dig selv det som nære dig. Men er du en af dem der har svært ved det, så skriv til mig på mail og gør brug af min gratis 20 min kærlighedsboost til dig og din virksomhed <3 For din virksomhed og de mennesker du hjælper i din biz har brug for at du passer kærligt på dig <3 

Og som jeg siger til så mange - Det er trygt for dig at sætte dine behov først og skabe en biz du elsker at være i<3 

Rigtig god work-away rejse! 

Kærlig hilsen 

Line 

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?