Udfordring: Afhold en “Alle Elsker Dig Dag”


Hvordan ville det være i dag at beslutte dig for at i dag er ”Alle Elsker Dig Dag"?


Hvordan ville det være?


Hvordan ville det føles hvis du vidste at lige meget hvordan mennesker så på dig, så så de på dig med kærlighed?


Din chef der kigger forbi dit kontor. Din veninde der smsér dig. Manden i netto der så kærligt tager dine varer hen over disken.


At bag deres øjne var der bare kærlighed, som de i en lind strøm sendte til dig?


Måske skræmmer tanken dig.

Måske tænker du øh Line det vil jo aldrig ske.

Måske tænker du ah, det ville være dejligt.

Hvis det virkelig var sådan så kunne jeg virkelig slappe af og bare være mig. Og det er nemlig det sidste der er essensen.


Når vi føler os elskede så føler vi os trygge. Og når vi føler os trygge så tør vi at være ALT det vi er.


Sårbare. Varme. Fjollede. Dygtige. Frembrusende. Stille. Nydelsesfyldte.


Vi er lavet til at kunne mærke kærlighed og connection.

Men vores stenalder hjerne er endnu mere fokuseret på fare. Så den skanner en situation og selvom der måske kun er 1% fare og 99% kærlighed. Kan den 1% godt få lov at fylde helt vildt meget.


Fx begynder vi at fortolke vores chefs ansigtsudtryk. Vores mands manglende opmærksomhed som tegn på – gisp han elsker mig ikke eller kan ikke lide det jeg gør.


Men hvordan vil det være at have tillid til at han blot tænker på noget andet og du faktisk stadig er elsket selvom hans ansigt forandre sig? Hvordan vil det være at møde ham kærligt. Møde dine egne tanker kærligt?


Vi kan gøre vores hjerne og nerve system mere og mere tryg ved at fortælle vores krop om det den bliver bange for reelt er farligt eller om vi kan være trygge. Om vi er elskede i netop dette øjeblik – og det er vi.
Så hvis du er med på en lille leg – jeg elsker lege.


Så giv dig selv lov til at i dag er du elsket af alle.

Prøv at mærk hvilken forskel det gør. Hvis jeg siger du er elsket og du bare tror på det. Måske du kender en person der virkelig elsker dig. Så prøv at tag den persons kærlighed og mærk den om din krop hele tiden.
Og mærk hvad det gør ved dig.


Mærk hvordan verden møder dig, når du mærker alt hvad verden gør, kommer fra et kærligt sted. At alt hvad du gør kan komme fra et kærligt sted. Hvis nogle gør noget du ikke kan lide, kan du kærligt sige nej tak. For det er også kærlighed at sige nej. Ligesom at det også er kærlighed at sige ja tak til noget du har lyst til.


Mærk hvad det gør ved dig, som et lille eksperiment. Og måske du får lidt indsigter og indtryk du faktisk også kunne tænke dig i morgen. Og så kan man jo tage en dag til <3  


God fornøjelse.
Line

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?