Det er tid til kvalitetssex – 10 tips til at få det nu

Kvalitets sex.

Ja det er det vi gerne vil have. Sex hvor vi nyder, går på opdagelse og virkelig føler livet er storslået.

Men åh hvorfor er det så det altid ender med sådan noget fast food sex?

Den sex hvor du helt kliché agtigt ender med at tænke på alt muligt andet? Eller der hvor du synes han slet ikke forstå dine lyster og du bliver mere arrig, kontrollerende og irriteret?

Sådan noget sex som vi jo faktisk ikke rigtig gider?


Kender du det?

Det kan skyldes to ting – dels at der er noget du faktisk er vred over, noget du holder tilbage og som du ikke ærligt har delt med din mand. Hvis det er dig så tjek denne blog ud som giver dig et velfortjent kick in the butt til at få ærligheden på banen🙂 Ligesom du også kan tjekke Denne blog hvis dine følelser er for overvældende og du godt ved du egentlig ønsker intimiteten.

Men måske du bare har rigtig emget brug for at blive set i sengen. Mærke der er plads til dig og din seksualitet. Måske du er klar til at få ny inspiration til hvad I kan i sengen og hvad der kan skabe dejlig lækker sex og intimitet.

Hvis det er dig, så er vidoen her min gave til dig.

10 små sex tips som kan gøre det langt bedre BÅDE for dig og din mand.

Der er både fif fra tantraverdenen, consious kink og fra egne erfaringer.

Rigtig god fornøjelse.

Vil du have flere tips lige til din indboks? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev her

1 kommentar

 1. Holger den February 1, 2017 kl. 10:26 pm

  Hej Line

  En fin video, med mange gode tips 🙂

  Især synes jeg “2 min. spillet” er godt. På en måde minder det om imago-terapi, hvor parterne skiftes til at fortælle. Jeg synes, at det geniale er, man anerkender den anden, og mindes om hinandens forskelligheder.

  Jeg oplever at mange problemer i parforholdet, handler om, at parterne mødes i en hverdags havregrød, en “vi-hed” hvor begge glemmer, hvem de er, og hvad de har lyst til. “2 min. spillet” er en anderledes måde at ruske vi-heden en smule.

  Vi ses 🙂

  Kh Holger

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?