Stop brokkeriet – Dyb kærlighed kræver mod

Du får ikke det DU VIL – fordi du ikke ER DEN du gerne vil være.

Ofte bliver vi utilfredse i vores parforhold, når den anden ikke fylder os op. Når han/hun ikke møder vores ønsker.

Vi længes efter tryghed, lidenskab og en hverdag fyldt med eventyr. Og hvis han ikke “provider”, så brokker vi os.

Ja vi brokker os. Han BURDE gøre alt det her, ellers er han ikke en god kæreste. Og når jeg spørger dig. Ved han godt det er dine forventninger til ham? Siger du. “Nej – men det burde han da vide. Og det er da ikke særlig romantisk at sige hvad jeg gerne vil have”.

Men der tager vi fejl.

For det er faktisk RIGTIG romantisk og MODIGT at have en ÆRLIG samtale om hvad vi længes efter. Hvad vi gerne vil have i vores forhold.

Og hvis du er rigtig nysgerig, så oplever jeg oftere og oftere i mit eget forhold og hos dem jeg coacher. At det vi længes efter faktisk er ting i os selv. Dele vi ikke endnu har udfoldet. Dele af vores personlighed vi gerne vil udfolde. Måske dele vi også gerne vil have opbakning til at udfolde.

Men det sker IKKE uden ÆRLIGHED.

Ærlighed med os selv og ærlighed med vores partner.

Vi er selv ansvarlige for at være den forandring vi ønsker.

Vil du have en ærlig mand, så handler det om at øve dig i din egen ærlighed -så skal han nok komme.
Vil du have en mand der er passioneret – så find din egen indre glød og den vil smitte.

Og når du vokser kan der ske to ting – din partner bliver overrasket og måske udfordret. Men du skaber momentum og enten:

– stepper han/hun op. Løfter sig sammen med dig, og tager måske det næste skridt. Du føler dig mødt, intimiteten stiger og sammen vokser I. Et skridt af gangen. I blotter jer, du viser mere af det du måske ikke var stolt af men det befrier dig og får dig til at føle dig elsket af dig selv og ham på helt nye måder.

– Eller han/hun bliver bange, gemmer sig eller forlader dig. Måske for 10 min måske for altid.

Det er den frygt der holder dig tilbage. Frygten for ikke at blive mødt. Frygten for at blive forladt. Og JA den er jo reel nok, for du ved ikke hvordan din partner vil reagere.

Derfor KRÆVER KÆRLIGHED MOD.

Og selv hvis du gætter på hvad din partner vil sige, så ved du det stadig ikke. For når et menneske flytter sig, så flytter dem omkring personen sig også. Det gælder partnere, venner og familie.

Når vi BLOTTER OS, skaber det rum for at andre kan gøre det samme. Når vi vokser, kan andre VOKSE MED OS. Men lukker vi i og forlanger at den anden åbner først, lægger vi vores power i deres hænder, og vi aner ikke hvor det tager os hen… Men vi ved at brokken lurer lige om hjørnet.

Så min opfordring kære dig.
Lyt til dine længsler, lyt til det dit hjerte siger. Gør dig gode venner med usikkerheden for i den ligger modet til at gøre det som du virkeligheden gerne vil ha♥

Og jeg ved at Du er modig og du godt kan♥

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?