Hvad du kan gøre når du mangler anerkendelse

Jeg elsker at give, ordne og arrangere ting.
Men jeg er træt af jeg ikke får noget tak eller anerkendelse for det jeg gør”

Har du det også sådan?

Så har du det ligesom flere der følger mig i mit nhedsbrev og rigtig mange andre kvinder. For vi er store givere og jeg ved at du har et stort hjerte og du nyder at forkæle andre og være den der tager ejerskab for det som sker.

Men du kan også falde i den fælde, hvor du giver og giver og ikke rigtig føler at du får noget igen.

Det er ikke fordi det skal være en bytte handel men du længes efter rosende ord. Folk der ligger mærke til at du går igennem ild og vand. Du vil ikke bare tages for givet.

Hvis du er en af de kvinder, så er denne video blog til dig.

I videoen tager jeg dig på eventyr ind i selvkærlighed, balance og giver dig strategier for hvordan du får mere anderkendelse og føler dig set og dejligt fyldt op igen. Jeg taler om det introverte og det ekstroværte, om egenkærlighed og det at få de mennsker omkring dig til at støtte dig.

Det er et stort emne og super vigtigt emne og derfor er videoen også ca 10 minutter, så læn dig godt tilbage og giv dig selv 10 minutter til dig. Du vil ikke fortryde det <3

Når du har set den, så del den største aha-oplevelse du får og hvis du tænker yes det har jeg virkelig rykket på på det sidste, så del hvordan du har gjort det. For så lærer vi af hinanden og andre kan blive inspireret <3

Og husk at tage action i dit liv og giv dig selv lige det du har brug for.

Rigtig god fornøjelse.

Line <3

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?