Tantra festival for begyndere

En nybegynder på Tantrafestival

Har du nogensinde drømt om at tage på en tantra workshop, men ikke turdet?

Sådan havde jeg det med tantraverdenen for et par siden. Og det var SÅ vildt, da jeg gav efter for drømmen og hoppede ud i det!

Det åbnede nye sider af mig selv. Det ændrede mit verdensbillede, og gav mig mod på at dykke dybere ind i kærlighed, sex og min egen personlighed.

Jeg meldte mig til min første tantrafestival nogensinde. Ja faktisk min første tantraoplevelse overhovedet, og jeg kan i den grad anbefale rejsen.

Jeg signede op til min første tantraoplevelse – en tantrafestival i Sverige tilbage i 2014

Jeg vidste ikke hvad der ville vente mig, og jeg kendte ingen, der havde været i den verden. Jeg havde blot et år før læst en artikel i Tidens Kvinder (et skønt erotisk kvindeblad) om en, der havde været på en form for sexfestival og det gjorde mig nysgerrig.

Jeg faldt i min søgen over Ängsbacka Tantrafestival. Jeg tror, at jeg besøgte deres side små hundrede gange.
Du ved, jeg havde været nysgerrig, gået ind og læst om det. Gået væk igen. Nej nej det er for vovet. Gået ind, læst lidt mere..

Jeg ville gerne, men turde ikke helt..

Jeg havde talt lidt med et par seje veninder, om de ville med, men kunne godt fornemme, at de ikke ville komme afsted i år. Normalt ville jeg have tænkt, jamen så bliver det ikke i år, måske en anden gang.

Men noget trak i mig. Og det blev ved med at gøre det.

Det var som om min krop og mit hjerte var utålmodigt – kom nu af sted Line. Det er slut med at vente på andre.Mit hjerte sagde:

“Du ved du er udfordret i kærlighed. Du ved du gerne vil den dybeste form for kærlighed. Du VIL bryde fri og have det godt med dine seksuelle sider, og du kan mærke der er noget her der er helt rigtigt for dig. Noget der gør du føler dig hjemme i det.”

Og så signede jeg op.

Jeg købte billetten. Jep, jeg signede op alene til en festival om sex, der lå langt oppe i Midtsverige. Weee det var vildt!!!

Jeg husker ikke, om jeg havde total optur i dagene efter eller min indre “Miss perfect” prøvede at få mig til at fortryde, men da jeg var på vej mod lufthavnen, var jeg truly excited! Der var noget vildt og dejligt og selvstændigt i at tage afsted alene.

Wow, jeg gjorde det virkelig! Jeg kunne mærke en helt vild glæde over at gøre noget, der kun var for mig. Det handlede ikke om andre, jeg skulle ikke sørge for nogen andre end mig selv, jeg var total fri og jeg skulle på rejse i kærlighed og seksualitet. Det kunne kun blive godt:)

“Jamen frygtede du ikke, at der kun ville være perverse gamle mænd?”

Jo, jeg havde da tænkt tanken, og havde jeg ikke, så var der en hel del folk der havde sagt “åh nej, er du sikker på du vil afsted alene, hvad nu hvis det ikke er godt?”. Og hver gang var min tanke naturligvis, ja fuck, hvad nu hvis…

Men hvis jeg ikke prøver, så finder jeg jo aldrig ud af det.

Jeg lavede derfor en indre aftale med mig selv om, at hvis det nu kun var trælse folk eller det hele var for meget – Du ved fx ”FOR” spirituelt eller FOR seksuelt – så var det helt okay, at jeg tog hjem. Det ville ikke være et nederlag. Jeg ville ikke lade ”miss perfect” indeni diktere, at jeg skulle blive, for at det skulle være en succes.

(Ja, jeg kan godt blive ramt af sådanne tanker – hvad tænker andre nu hvis jeg dropper det undervejs, så ser de mig som en “quitter” men jeg ved jo, at jeg skal have mig selv med, og derfor var en aftale med mig selv vigtig)

Det at tage afsted var en succes i sig selv. Og selv hvis jeg besluttede at tage hjem, var det også en succes, for jeg havde prøvet det af:)!

Og min frygt viste sig slet ikke at være nødvendig, for jeg elskede hvert eneste sekund af festivallen! Og det viste sig at blive en af de bedste beslutninger jeg har taget for mig selv!

Fantastiske oplevelser og nye indsigter

Allerede på vejen til festivalen mødte jeg de mest kærlige mennesker og knyttede nogle bånd jeg stadig elsker jeg har i mit liv idag. Hurtig fandt jeg ud af at der var så meget mere til tantra end jeg roede. Der var de seksuelle sider, men der var også så meget visdom om intimitet. Om at så kærligt i sig selv. Om at lytte til hjertet og for mig som sensitiv kom jeg i kontakt med visdom om energi, som jeg måske altid har kend intuitivt men aldrig haft ord for.

Ekspansion og nye sider af mig selv og tilværelsen blev synlig

Jeg oplevede nye sider af min egen seksualitet. Jeg oplevede at være sammen med 400 andre, der også var nysgerrige på dem selv, deres kærlighed og seksualitet.

Jeg mødte mennesker der levede i åbne forhold, mennesker der levede langt mere efter deres inderste lyster end jeg selv gjorde, og workshopledere der gav os deltagere mere kærlighed og tantravisdom end jeg troede muligt. (Særligt det var interessant da jeg professionel i den tid selv lavede innovations workshops, så det at se den kærlighed de kunne lede med, var SÅ inspirerende, og noget der smittede mit arbejde markant derefter) 

Jeg oplevede de vildeste workshops. Lærte om kvinders 6 orgasmer, om tantriske principper for god elskov (– SÅ meget god viden. Det kan I glæde jer til!), så min første helkrops orgasme som en kvinde fik og øvede mig i at sætte sunde grænser for mig selv, så jeg kunne mærke min lyst, og det som min unikke sexualitet længes efter.
Oplæg og workshops varierede fra meditationsworkshops, play workshops og hjerteworkshops med fuld påklædning, til de mere vovede, hvor man sammen med en selvvalgt partner eller alene prøvede de mere sensuelle og seksuelle dele af sig selv. Man navigerede selv og valgte de dele, man selv havde lyst til.

Frygten for nøgenhed
Jeg oplevede en workshop, hvor man gik på opdagelse i det at være nøgen. Alle blev inviteret til at smide et stykke tøj og sige hvad de frygtede ved at være nøgne. Og sådan fortsatte man, indtil alle var nøgne. Jeg var så overrasket over, hvor meget min frygt ved at være nøgen, ligner alle andres frygt. Selv de smukkeste kvinder frygtede det. Og det var SÅ healende at få lov at stå 40 mennesker helt nøgne sammen og bare være. Pludselig føltes det meget naturligt og som om vi alle var i samme båd.

Sensuel kvindetid ♥
Jeg var til en workshop om orgasmer med 70 andre nysgerrige kvinder, der også ville vide mere om deres egen seksualitet. Der oplevede jeg sisterhood og stemningen af pyjamas party – da 70 kvinder blev inviteret tilbage i tiden til det feminine og derefter fik lov til at nyde deres egen krop sammen og gå på opdagelse i den kvindelige seksualitet. Det var ægte kvindetid. Det var vildt og det var en kærlig oplevelse at se 70 kvinder åbne op. Dele frygte og nydelsesøjeblikke med hinanden. Det gjorde jeg pludselig følte mig mere forbundet med kvinder end jeg tror jeg nogensinde havde før. For vi ligner hinanden mere end vi tror.

 

Det blev også starten på min opdagelsesrejse i kærlighed

Tantra har en stor visdom omkring hjertet. Omkring intimitet og hvordan vi lader kærlighed få de smukkeste betingelser. Ja faktisk hvodan vi lever fa kærlighed. Og kærligheden fik også lov at lede mig på festivallen.

Jeg mødte en mand, der tiltrak mig, tændte mig og satte gang i alle mine følelser. En mand jeg faldt pladask for. En mand der var det samme sted som mig. Som ikke ville gemme sider af sig selv i forholdet. Som længtes eje at være fri og elsket på en og samme tid.  En mand jeg mærkede en helt særlig intimitet med.

Jeg havde før det altid været ret bange for den dybe intimitet, og det at være i et parforhold gjorde jeg følte mig låst. (Hvad der ligger i det mønster kan jeg fortælle om i en anden blog, men mange powerkvinder kender den følelse)   Men noget ved vores  connection fik mig til at føle mig set og elsket i alle mine sider – både i mit frihedsgen, Mit sårbare jeg og i min power, og det forløste en her del af min frygt ved parforholdet, og gav mig lys til a committet mig fuldt ud. Så siden der, har jeg været sammen med Gustav.

En mand der i dag udfordrer mig til at gøre, hvad jeg drømmer om. En mand som har ført mig ind i mig selv, som ingen før. En mand som kan holde mig når jeg græder. En mand der kan tage mig hårdt. En mand der nyder mine mørke sider og mine mest jomfruelige sider. En mand der fuldstændig har skudt min skala for hvad kærlighed kan og er.

Tantrafestivallen blev starten på mit forhold med Gustav og det er jeg så dybt taknemlig for. Men det blev også starten på min rejse hjem il mig selv. il at forstå energier og sensitivitet og til at ændre måden jeg lever på og giver min bizness på. Så meget mere nydelse har fået plads, og jeg har givet slip på nogle af de usunde blokeringer jeg havde.

Det var en fantastisk beslutning – Det var, wait for it – LEGENDARY!

Og gør jeg idag kan støtte de sejeste kvinder i at vælge dem selv og kærlighedens vej frem. Både in bed and in Business men også i kærlighed.

Hvad længes du efter? Giv dig selv lov at kaste dig ud i det, for du fortjener det ♥

Her til maj har jeg et retreat for de kvinder der mærker de er klar til kærlighed, dybde og den smukke frihedsfølelse der kommer når alt i os er velkomment. På mine retreats giver jeg noget af den bedste energi videre som jeg har fået igennem min tantrisk rejse. På Retreatet i Sjælsø vil du være i trygge omgivelser med kun kvinder, dykkere ned i det tantrisk univers af femininitet, nydelse og visdom og øvelser der er kærligt frisættende❤️ Du kan læse tre om retreatet her: 

Og jeg afholder det Med Fay Skandsen som er en af norges med frisatte og dejlige kvinder, som arbejder med female leadership. Og Camilla Roald er sexolog og et naturalent i tantra og i at bruge vores feminine sanser til den smukkese sensuelle livssil. Begge er kvinder som jeg selv næres af a være i selskab med, og oplever det dybeste sisterhood med. Så vil være en fornøjelse at forkæle dig med den magi vi vil skabe i fællesskab.

Har du mere lyst til at tjekke oplevelsen ud med tantra fesivallen i sverige så tjek http://en.angsbacka.se/festivals/tantra-festival/ de har mange inspirerende kurser og lige om lidt kommer årets tantrafestival.

Rigtig god fornøjelse med din rejse hjem til dig💕

3

3 kommentarer

 1. Ole den August 21, 2016 kl. 7:27 am

  Kære Line, selvom du er en kvinde og jeg er en mand er der meget af det du skriver omkring at påbegynde en rejse i egen seksualitet som resonerer i mig. Nysgerrighed på seksualitet, frygt ved nøgenhed, læring i kroppens evner til orgasme på nye måder, intimitet og samtidigt i fællesskab med andre.
  Dejligt befriende at læse om din oplevelse som for mig også er startet relativt for nyligt.

  Når jeg læser dine ord og har haft glæden af at møde dig en enkelt gang til Sofies fødselsdag i juli, så forstår jeg godt at mine sanser den dag gav mig et klart indtryk af din emmende seksualitet og lækkerhed.

  Godt skrevet

  Kærlig hilsen Ole 😘

 2. Isa den October 6, 2018 kl. 2:28 pm

  Jeg er monogam og vil gerne deltage på tantrafestival med min partner- Har dog ikke lysten til at skulle dele mig eller min partner med andre med berøring eller “jeg elsker dig ” ord.
  Jeg er ikke polyamarøs og frygtet hvad tantra festivalen lægger op til.

  • Line Bram den December 4, 2018 kl. 9:09 am

   Hej Isa

   Dejligt du gerne vil afsted med din partner. Det er virkelig en gave til et parforhold fordi i får så mange dejlige øjeblikke sammen og kan tage jeres både intime forhold og kærlighedsforhold til helt nye højder. I kan sagtens være monogame og tage på tantra festival. Det er der mange par som gør.

   Før man tager afsted er det en fordel at have nogle gode snakke om hvad monogam betyder for jer hver især. Du nævner søde ord og berøring som en grænse. Måske din mand har en grænse også. Så før I tager afsted kan I have en god snak om hvad I ønsker og ikke ønsker. Jeg vil også anbefale jer at være nysgerrige sammen imens I er afsted, mærke hvad der føles kærligt og hvad der ikke gør. På den måde kan I hele tiden tilpasser.

   Det kan være rart at vide at tantra netop handler om at mærke hvad der er rigtigt i det enkelte øjeblik, så man kan altid sige nej til en øvelse eller vælge at lave øvelser sammen blot jer to.

   Jeg håber dette kan støtte lidt og hvis I kan mærke I er nervøse for det, så er I meget velkomne i en session hos mig, til en snak om hvad I længes efter og støtte til at gøre jeres første tantra oplevelse til en succes. Det har jeg før haft og det optimere ofte oplevelsen af den tantrisk verden efterfølgende.

   Kærlig Hilsen
   Line

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?