Velkommen til en blog om kærlighed

Velkommen til en blog om kærlighed, sex, selvudvikling, venskab og en masse in between

Så er det blevet tid til at gå online med min nye blog. For tre år siden tog jeg en beslutning om at dykke endnu mere ned i kærlighed, sex og tantra, og nu er jeg klar til at tage endnu et skridt.Min egen blog om det der inspirere, udfordre og udvikler mig som romantiker, som kvinde, som elsker, som pige, som recovering pleaser, som seksuelt væsen, som menneske.

Jeg indeholder et hav af modsætninger.  Jeg elsker fællesskabet og længes efter at være mere egoistisk. Jeg er moralsk og enormt dobbeltmoralsk samtidig. Jeg er rummende og dirigerende. Jeg elsker at være den pæne pige, men også at være fri seksuelt, lege og være en ægte slut. Jeg føler selv jeg rummer et hav af ting, som én person ikke burde kunne indeholde samtidig. Men det gør jeg, og det gør du nok også.

Jeg skriver bloggen for at åbne for dialoger med andre skønne kvinder (og mænd), om de ting der virkelig betyder noget, og som vi ikke altid tør tale om i vores hverdagsliv.
Jeg skriver bloggen fordi der mangler flere steder hvor vi er ærlige, også om det svære.

Jeg skriver dels for at blive bedre til at stå helt ved mig selv og forstå mig selv bedre. Jeg skriver bloggen fordi jeg oplever en masse inspirerende, som andre også har ret til at vide er i verden.

Jeg håber jeg vil kunne føre dig ind i dine egne skygger når jeg lyser på mine egne. På det vi ikke vil se på, fordi det er pinligt, skamfuldt eller utrygt. Jeg er nysgerrig på livets lyse og mørke sider. På hvordan vi får kærlighed til at bevæge os, nysgerrig på hvad seksuelle oplevelser kan give os som mennesker, og hvad der egentlig sker når vi bliver tændte.

Jeg er nysgerrig på dig. Oplever du verden, sex og kærlighed som jeg, eller hvad er dine personlige nuancer? Jeg har min sandhed indtil en ny opstår, og ved at spejle den i din sandhed, kan jeg blive klogere og måske vi sammen kan blive klogere på denne verden?

Jeg kan ikke fortælle hvad der vil komme her på bloggen. Jeg har ikke fundet en fast form. Jeg vil reflektere over kærlighedens mange dimensioner. Jeg vil dele mine oplevelser om at være i et kærlighedsforhold så lang bedre, udfordrende, skabende, livsfyldt end noget andet jeg har prøvet. Jeg vil dele om at åbne forholdet, om at elske så det gør helt ondt og gør helt godt. Jeg vil dele seje og sjove og sexede aktiviteter som vi kaster os ud i, og som du måske også vil prøve og dele når jeg er udfordret, føler mig skamfuld eller pinlig.

Jeg har altid nydt at læse andres beretninger om deres selvudvikling, seksuelle liv og fulgt med i menneskers kærlighedsliv. Jeg har nydt at læse om andre kvinders oplevelser. Jeg har nogle gange været ramt af følelsen af at “ja ja moster, ned fra hesten, sådan kan det ikke være gået til”. Det har helt sikkert været min indre “miss perfect” der har talt, men for netop at kæmpe imod hvad end lyster jeg kunne have til at overdrive markant eller pynte på historierne jeg skriver her, så jeg lyder mere cool eller selvsikker end jeg er, så har jeg valgt at vægte ærligheden rigtig højt. At vise hvordan oplevelserne er fra mit perspektiv. Det er ikke de eneste svar. Ja faktisk har jeg jo svar på meget lidt, for jeg taler ud fra min verden og mine erfaringer. Måske dine erfaringer er anderledes. Men for at holde mig selv på ret køl og turde stå ved mig selv, har jeg skrevet disse mål for mig selv og få denne blog.

Jeg vil:
Jeg vil turde at være ærlig i mine beretninger
Jeg vil turde vise min sårbarhed
Jeg vil turde fortælle om mine succeser
Jeg vil turde fortælle om mine pinligheder
Jeg vil turde lytte til mig selv og mit inderste væsen
Jeg vil turde stå inde for mine lyster
Jeg vil turde leve mit liv fuldt ud
Jeg vil turde dele seje tiltag og worshops
Jeg vil turde at stå ved mine valg og være fri for dårlig samvittighed
Jeg vil turde at være bundet
Jeg vil turde at være fri
Jeg vil turde at stå i stormen når det raser og verden ser sort ud
Jeg vil turde at gå ind i det svære
Jeg vil turde fejre det gode
Jeg vil turde have tillid til dig
Jeg vil turde have tillid til verden
Jeg vil turde have tillid til mig

Jeg glæder mig til mine nye blog rejse, og jeg håber du har lyst til at lege med.

Hvilke tanker starter dette blogindlæg hos dig?